Wpis z mikrobloga

Zna ktoś jakiegoś psychiatrę we Wrocławiu/okolicach, który po jednej wizycie wystawi mi receptę na medikinet albo coś podobnego?

I żeby nie było - psychoterapeutka, do której rok temu chodziłem już dawno mówiła, że powinienem się zdiagnozować na adhd, na jednej z sesji zrobiła mi nawet połowę testu, żeby mnie zachęcić (wyszedł mi z tej części mocny wynik), ale potem temat jakoś wygasł, minął rok.
Problem w tym, że nie stać mnie aktualnie na test Diva i wszystkie poboczne rzeczy, które się z tym wiążą. 250 złotych jeszcze spoko, 500-1000 no k---a nie, niestety. No a ostatnio tak bardzo mi się objawy nasiliły, że jest kur.wsko ciężko i zawalam wszystkie ważne dla mnie sprawy.
#adhd #medikinet #psychiatria #psychologia
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@KMDZ: czytałem jakiś czas temu na Twitterze, że jednemu gościowi wystawili na pierwszej wizycie, stąd taka próba. Dodatkowo na stronie jednej z klinik prywatnych przeczytałem, że jeśli objawy są ewidentne, to również dają bez divy. Sęk w tym, że trafiłem na jedną opinię, która temu zaprzeczała. Wiadomo, pacjenci lubią czasem podkoloryzować, jeśli są niezadowoleni i ten ktoś może nie miał tych ewidentnych objawów, ale po prostu mnie to zaniepokoiło.

Chciałbym
  • Odpowiedz