Aktywne Wpisy
Jefrjeitor +193
Też macie wrażenie, że ceny dosłownie wszystkiego odleciały w kosmos? Mieszkania, działki, samochody, usługi... Odleciały tak bardzo, że praktycznie się nie sprzedają.
#ceny #inflacja #nieruchomosci #pieniadze
#ceny #inflacja #nieruchomosci #pieniadze
BobekRobek +8
Wiem, że jest sobota i większość ludzi pewnie spędza czas na różnych aktywnościach niezwiązanych z pracą ale...
jestem lekarzem, pracuje wyłącznie państwowym systemie. Nienawidzę kontaktu z ludźmi. Męczy mnie, wykańcza. Potrzebuje pracy gdzie jestem tylko ja sam, robię coś najlepiej z dala od ludzi i bez kontaktu z ludźmi. Czym się zająć?
#praca #pytanie #pieniadze #depresja
jestem lekarzem, pracuje wyłącznie państwowym systemie. Nienawidzę kontaktu z ludźmi. Męczy mnie, wykańcza. Potrzebuje pracy gdzie jestem tylko ja sam, robię coś najlepiej z dala od ludzi i bez kontaktu z ludźmi. Czym się zająć?
#praca #pytanie #pieniadze #depresja
Dlaczego zgniłe USA nie docenia innowacyjności naszego betonu?
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-16 o 13.12.48.jpeg
Pobierza chrzanić już te c*py do AI. Grunt, że zaczyna się robić naprawdę europejsko i rozwiano tę stęchłą atmosferę zaścianka
źródło: yfLseB-7
PobierzA gdyby tak powołać państwową spółkę o nazwie "Izera- Artificial Intelligence & Semiconductors" i zacząć produkować czypy na skalę jakiej do tej pory nie widział nikt. Myślę że lewica będzie ideologicznie za, a platforma z pisem z chęcią wstawią tam prezesa.
Słyszałem że bijemy Niemców i Francuzów na głowę ( ͡º ͜ʖ͡º)