Aktywne Wpisy

Ana77 +107
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

plastikowemorze +18
W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać
Widzę że na trading212 w systemie ISA jest taka opcja. Dywidenda 3.66% i płacą co pół roku. W sumie w UK jeszcze nie kupowałem obligacji xD
Z drugiej strony na ISA cash płacą nadal 4.9% z dzienną kapitalizacją ale BoE coś przebakuje że będzie obcinalo stópki.
Giltsy zaś są cholernie tanie.
Wiem, że paru rekinów mieszka w UK. Co o tym sądzicie?
#gielda
źródło: temp_file6615544132963925860
PobierzW przypadku normalnego konta masz fx (przewalutowanie) 0.15%
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Musisz sam wybrać. Ja trzymam u nich na 4.9% w t212, w razie okazji rynkowych mogę od razu wrzucić z zyskiem w interesujące mnie instrumenty
Jak stópki zaczną spadać to chyba przerzucę część na jakiś low-risk Stocks ISA, np. 66% bonds I reszta akcje. Tylko