Wpis z mikrobloga

Będzie się opłacało beas s25 ultra na premierę? Mam iphone 14 pro i wkurza mnie już ten telefon. Słaba bateria, aparty średnie. Ale przede wszystkim bateria. Wcześniej miałem galaxy s20 i byłem bardziej zadowolony.

Z tego co kojarzę, to na premierę wychodziły zawsze całkiem opłacalnie te samsungi.

#samsung #galaxy #s25 #ios
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanLodowegoOgrodu: Mam zamiar brać, ale ceny na premierę chyba będą rekordowo wysokie. Jest to spowodowane między innymi tym, że we wszystkich wersjach będzie Snapdragon.
Ogólnie jest sporo promek z których można skorzystać: odkup starego telefonu, 5% na zakup w aplikacji samsunga, pewnie bon od konsultanta, itp.
  • Odpowiedz
@dawid110d: chyba nawet wincyj się da bo się uniperks łączy z promkami innymi, ostatnio z jakiegoś powodu na agd była zniżka dla studenciaków 40%, a teraz jest do zakupów powyżej 2k budsy gratis, a do zakupów od 4k s20 fe gratis
  • Odpowiedz
@konorro2: trzeba potwierdzić status studenta przez uczelnie, ale może ktoś ze znajomych/rodziny mógłby ci pomóc zamówić? generalnie cenę dla studentów mają lepszą niż na oficjalnym sklepie, ale dostęp tylko dla zweryfikowanych studentów
  • Odpowiedz
@PanLodowegoOgrodu: jasne, o kodach nie mówię, ale jak kodów brak, a ktoś chce kupić, to w porównaniu do oficjalnej ceny samsunga zazwyczaj w sklepie edu mają spoko deale i nie zawsze jest to tylko 10% bo mają też akcje specjalne (np. dzisiaj u nich na stronie jest oferta - można zgarnąć darmowe Budsy fe lub Galaxy S20FE po przekroczeniu kwoty koszyka, albo ostatnio mieli deal na 40% na agd, więc
  • Odpowiedz