Wpis z mikrobloga

Hej #biedronka, dobrze się tam czujecie?

Ostatnio założyłem kartę #biedronka, bo robiąc zakupy w tym sklepie bez karty najczęściej można gorzko tego pożałować (przy kasie...). Oczywiście codziennie #biedronka przypomina mi o tym, że mogę kupić sobie papier toaletowy, żeby umilić sobie życie albo 12 piw w cenie 6, żeby rozwalić wątrobę.

Myślę sobie: zaloguję się na to konto biedronki przez www, na bank jest jakaś opcja, żeby wyłączyć te SMSy. Wklepuję więc numer, cały podekscytowany że rozwiąże problem, i pojawia się prośba o wpisanie hasła. Oczywiście żadnego hasła nie pamiętam, więc wybrałem opcję odzyskiwania. Ma przyjść jakiś SMS z instrukcjami odzyskiwania, czekam więc...

Nagle słychać DING DONG - jest SMS! Otwieram więc SMSa, a tam:

5 minut.

Krótko, zwięźle i na temat. Ale, no właśnie... 5 minut co? Za 5 minut wyślą? Zostało mi 5 minut życia, czy jak? Tego już nie napisali. A może siedzi tam ktoś i odzyskuje dla was te hasła, ale akurat nie miał czasu, więc napisał, że za 5 minut wyśle? ( ͡° ͡°)

Rozbolała mnie głowa, więc zrobiłem sobie herbaty i wziąłem tabletkę. Znowu słychać powiadomienie, jest kolejna wiadomość. Nie wszystko stracone! Otwieram a tam link, klikam w niego. Niestety:

Przykro nam...

Akcja wygasła

Mnie też przykro. Chciałem odzyskać to hasło ( ͡° ʖ̯ ͡°)

PS: Nie, to nie jest pasta. To Biedronka.

#dziwnerzeczy #polska #technologia
zgubilessiejelonku - Hej #biedronka, dobrze się tam czujecie?

Ostatnio założyłem kar...

źródło: bieda

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach