Aktywne Wpisy

Aowe +175
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

patryk_ekiert +16
#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
oni mają w----------e na swoich klientów.
ludzie liczą na mocniejszą konsolę, a tu cyk ALARMO PROSZE BARDZO KUPTA SE BUDZIK Z MARIO XD
NINTENDO DIRECT ZAPRASZAMY NA ZWIEDZANIE MUZEUM NINTENDO NO K---A HAHA
to jest skandal, ta firma to doskonały przykład jak mieć w----------e i śmiać sie w twarz klientom a oni i tak przyjdą i kupią
#nintendoswitch
@LZBNZ: Nic, po za grami
A no i gry na starego Switcha nawet nie stanieją bo niby
To samo z wieloma grami np. splatoon, mario kart (gdzie nie ma żadnej kampanii itd po prostu masz samochodziki, trasy i tyle - masz się ścigać nic więcej)
Te gry są po prostu bardzo ubogie... Wszystkie starczają na kilka godzin zabawy i nudzą się bardzo szybko.
Bo jest np Zelda BOTW, jest Mario Oddyssey, Galaxy, Luigi's Mansion i to są w pełni singlowe gry