Wpis z mikrobloga

@jan-banas: ale wiesz że znalezienie dziadka który groził owsiakowi to było jakieś pół godziny roboty, bo pewnie używał numeru telefonu zarejestrowanego na siebie i mieszka w jednym miejscu od parunastu lat?
  • Odpowiedz
@jan-banas: wiesz, nie chcę pisać, że masz predyspozycje do zostania moderatorem wykopu i mam nadzieję, że po prostu źle zrozumiałem ale wolę się upewnić, czy ty właśnie sarkastycznie porównałeś skuteczność policji w łapaniu sprawców zorganizowanego, wyrachowanego napadu na konkretnego człowieka z zatrzymaniem człowieka, który swoje groźby właściwie podpisał swoim imieniem i nazwiskiem oraz wszelkimi danymi pozwalającymi na ustalenie jego miejsca pobytu?
  • Odpowiedz
w sprawę tego dziadka zaangażował się osobiście minister

@jan-banas: w jaki sposób? bo o tym nie słyszałem. nie mówię że państwo zadziałało prawidłowo w przypadku pobicia, ale sprawa grożącego dziadka była szybka i łatwa do załatwienia
  • Odpowiedz
@aarahon: Widziałeś Siemoniaka, Tuska, Sikorskiego, kogoś z ministerstwa, którzy postawili służby na głowie aby dorwać tych rosyjskich agentów? Nie, nic takiego nie zrobili. Służby zostały postawione na głowie przez ministra, aby chronić Owsiaka
  • Odpowiedz
Siemoniak zaangażował całe MSWiA

@jan-banas: nie sądzę żeby ponad 1000 osób z ministerstwa w tym uczestniczyło w ujęciu dziadka XD
nawet na tym screenie masz że policja i mswia działają w sprawie zapewnienia bezpieczeństwa CAŁEJ fundacji, co nie jest aż takie dziwne po przypadku adamowicza, więc pewnie chodzi też o kwestie ochrony na koncertach i tego typu wydarzeniach.
  • Odpowiedz
@jan-banas: widzisz, bardzo nie chcę się wypowiadać na temat ataku na Jana Malickiego, ale jeśli już muszę to proszę:

Na pytanie, czy mógł być śledzony, zdradził, że we wrześniu trzykrotnie w ciągu czterech dni zobaczył tego samego człowieka podczas wieczornych spacerów. Nie widział go kolejny raz, więc sprawy nie zgłosił.  

Sam zainteresowany nie zgłaszał sprawy, sam zainsteresowany uważa że jeśli byli to zawodowcy to nie zostaną złapani, samo afiszowanie i
  • Odpowiedz