Wpis z mikrobloga

#gielda pytanie do tych co siedzą na TEXT, sprzedawać że stratą kilkanaście procent cxy czekać? Niestety dałem się nadgonić pod koniec roku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hfishman1: Ja trzymam, moim zdaniem przesadzona reakcja. Najgorsze już w cenie, dywidenda ponad 10% potencjał do spadków dalszych mały a każde najmniejsze pozytywne info zrobi +20%.
  • Odpowiedz
  • 0
@RunningMan: kolejnego spadku klientów nie powinno być, więc tak jak mówisz, jakieś pozytywne info powinno dać wzrost. Ale w dłuższej perspektywie jak odbije to i tak chyba lepiej sprzedać, bo jeśli czegoś nowego nie wymyślą, to perspektyw na sam livechat raczej nie ma
  • Odpowiedz
@Hfishman1: Inne produkty powoli zyskują klientów i jakiś tam plan mają bo chcą sprzedawać wszystkie razem jako jeden pakiet. Póki MMR nie spadają i dywidenda zostaje to trzymam. Jedyny powód na sell dla mnie to obcięcie/likwidacja dywidendy. Ale ja mam kupione około 60zł.
  • Odpowiedz
@Hfishman1: ten papier jest rozgrywany pod spadki, do tego kiepski sentyment. moze na wyniki lub dywidende odbije ale do tego czasu uwazam ze bedzie powoli spadac w okolice 49
  • Odpowiedz