Aktywne Wpisy

marko2 +106

Metodzik +109
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Sid Meier's Civilization® VI: Platinum Edition za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 7.2/10
🔥 Sid Meier's Civilization® VI: Platinum Edition za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 7.2/10

Juicero było wyciskarką do soków. Cała jego funkcjonalność ograniczała się do wyciśnięcia soku z opakowania „z siłą dwóch Tesli”. Tak przynajmniej mówił twórca tego rewolucyjnego wynalazku, bo The Guardian na krótkim filmiku wykazał, że do wyciśnięcia tego opakowania wystarczy siła dwóch ludzkich rąk. I nawet nie muszą one być podłączone do WiFi.
Fundusze venture capital, w tym Kleiner Perkins i Google Ventures, zainwestowały w to 120 MILIONÓW DOLARÓW. Firma zawinęła się niedługo po publikacji filmiku Guardiana.
Na rynku finansowym jest tyle pieniędzy, że wyciskarka do soków zgarnia 120 milionów i to lata temu, jeszcze przed COVID-owym dodrukiem. Ale pamiętaj: dla Ciebie nie ma pieniędzy na podwyżkę.
#biznes #gospodarka #ekonomia #antykapitalizm #juicero #ciekawostki #finanse #inwestycje
źródło: IMG_7798
Pobierz@MiedzygalaktycznyMors: No i robiła to tylko po to, żeby sprawdzić, czy masz opłaconą subskrypcję albo czy sok nie jest przeterminowany. Co dalej prowadziło do wyciśnięcia soku z kartonu.
Dokładnie taki sam efekt (i to bez subskrypcji) można było uzyskać po prostu czytając etykietę i wyciskając sok własnoręcznie...
Podłączenie do Internetu nie
@czerwonykomuch XD ja myślałem że to jakaś d------a sokowirówka itp, a to po prostu siłownik z alliexpress do wyciskania soku z plastikowego pojemnika, ja pier do le ale odklejeńcy XDD
@ShadyTalezz: nie no p-----e mnie zaraz XD
@Endriu_: podłączenie do Internetu nie było potrzebne klientom, tylko producentowi.
no z twoich wypowiedzi, twierdzisz, że się za mną zgadzasz nagle?
@BojWhucie: xD
Kleiner Perkins to jedna z największych firm VC, kasę bierze od funduszy emerytalnych, innych firm i bogaczy. O pranie bym ich nie podejrzewał.
Po prostu wówczas był taki klimat, że VC rzucały na wyścigi
A ja myślałem ze to działa tylko na rynku lokalnym. Ten
@Kusher: niewolnik co broni pana dd