Aktywne Wpisy
Damianooo_421 +258
Mirki pijcie ze mną kompot, po latach jeżdżenia gównami co mają 100 km w końcu kupiłem normalne, komfortowe auto i ma ponad 200 kucy.
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie

źródło: temp_file6183910751691884725
Pobierz
iforgotmypass_ +59
Tag do obserwowania i czarnolisto – #wynajmij125
Nawiązując do mojego wczorajszego wpisu, muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dużego odzewu od Mireczków. Dzięki za wszystkie miłe słowa i porady. Wiele osób pisało, żeby otworzyć własny tag, więc powyżej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram się regularnie wrzucać update'y, ale jeszcze nie wiem jak często – wyjdzie w praniu. Wołam jednorazowo, więcej już nie będę nikogo wołał.
Dużo osób pytało o adres
Nawiązując do mojego wczorajszego wpisu, muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dużego odzewu od Mireczków. Dzięki za wszystkie miłe słowa i porady. Wiele osób pisało, żeby otworzyć własny tag, więc powyżej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram się regularnie wrzucać update'y, ale jeszcze nie wiem jak często – wyjdzie w praniu. Wołam jednorazowo, więcej już nie będę nikogo wołał.
Dużo osób pytało o adres

źródło: Screenshot 2025-02-06 at 14.44.51
Pobierz
Juicero było wyciskarką do soków. Cała jego funkcjonalność ograniczała się do wyciśnięcia soku z opakowania „z siłą dwóch Tesli”. Tak przynajmniej mówił twórca tego rewolucyjnego wynalazku, bo The Guardian na krótkim filmiku wykazał, że do wyciśnięcia tego opakowania wystarczy siła dwóch ludzkich rąk. I nawet nie muszą one być podłączone do WiFi.
Fundusze venture capital, w tym Kleiner Perkins i Google Ventures, zainwestowały w to 120 MILIONÓW DOLARÓW. Firma zawinęła się niedługo po publikacji filmiku Guardiana.
Na rynku finansowym jest tyle pieniędzy, że wyciskarka do soków zgarnia 120 milionów i to lata temu, jeszcze przed COVID-owym dodrukiem. Ale pamiętaj: dla Ciebie nie ma pieniędzy na podwyżkę.
#biznes #gospodarka #ekonomia #antykapitalizm #juicero #ciekawostki #finanse #inwestycje
źródło: IMG_7798
Pobierz@czerwonykomuch:
kto miał zarobić ten zarobił, Guardian szczeka a karawana jedzie dalej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■
@czerwonykomuch: No właśnie, że nieprawda. Była też podłączona do wifi. I potrafiła sprawdzać kody kreskowe na opakowaniu owoców/warzyw do wyciśnięcia.
@BojWhucie: niech zyje komunizm, towarzysz lenin marks i engels
źródło: Porky_internet_meme
Pobierzhttps://www.bloomberg.com/news/features/2017-04-19/silicon-valley-s-400-juicer-may-be-feeling-the-squeeze
Juicero nie robiło absolutnie nic.
Nie podoba Ci się dostawanie kilku procent owoców swojej pracy jako jałmużny nazywanej niekiedy wynagrodzeniem? Nie podoba Ci się, że pracujesz i nie możesz kupić sobie tak zbytecznej rzeczy jak mieszkanie? Nie podoba Ci się, że jako pracownik płacisz większe podatki niż psiembiordza zarabiający kilku-, a nawet kilkunastokrotnie więcej od Ciebie?
PEWNIE CHCIAŁBYŚ WPROWADZIĆ KOMUNIS, LEWAGU!!!
@loginnawykoppl no po c--j odkurzacz i samochód jak możesz sobie miotłą posprzątać a później na niej polecieć xd
@ShadyTalezz jesli tak myślisz to już jesteś niewolnikiem ;)