Wpis z mikrobloga

W końcu i ja mogę zrobić #pokapake!

Moja #wykopaka w końcu trafiła też do mnie, choć po drodze aż dwóch uczestników nawaliło... Wstydźcie się @ferigone i @Barneyeos (pierwszy po prostu nie wysłał paczki, drugi ponoć miał jakieś problemy techniczne z ogarnięciem wysyłki...)

Nie ważne. Tutaj chciałem oficjalnie podziękować @Zgrywajac_twardziela za świetną paczkę przygotowaną jako wolontariusz i znalezienie w sobie pokładów cierpliwości tak do mnie jak i bycia świetnym człowiekiem, którego mogę polecić, jako wiarygodnego i ogarniętego człowieka.

Dziękuję też @wykoPAKA i gratuluję udanej edycji, życząc by tegoroczna była jeszcze bardziej udana i bezproblemowa :)

A teraz czas na zdjęcie paczuchy. Oczywiście moje dzieciaki dorwały się do paczki nim zdołałem zrobić zdjęcia i większość słodkości została pożarta nim wróciłem z pracy ;)
Paczka, choć nie musiała, została bardzo dobrze dopasowana do mojego opisu a obszerny list sprawił mi wiele uśmiechu i radości podczas czytania :) Dziękuję.

Zawartość paczki: Świetny list, milusi kocyk, pyszne toruńskie pierniki, bidon, sprawdzone narzędzie wielofunkcyjne - od razu przydało się przy wyjmowaniu instrukcji obsługi z otrzymanego bidonu ;), dwa breloczki z czołgami z WOT, pyszna herbata, wafle do niej oraz dwa zaparzacze a także podkładka pod mysz z czołgiem (wziąłem ją do biura a dziś jestem w HO więc na zdjęciu brak). Była jeszcze pyszna Milkam, śmiejżelki kwaśne (też moje top) oraz haribo rurki cięte ale zostały pożarte przez moje domowe latorośle nim wróciłem z pracy ;) Bardzo dziękuję @Zgrywajac_twardziela!
krisip - W końcu i ja mogę zrobić #pokapake! 

Moja #wykopaka w końcu trafiła też do ...

źródło: WhatsApp Image 2025-01-16 at 11.02.12 (1)

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach