Wpis z mikrobloga

• 3
@AlienFromWenus
Co Ci alienix daje dodawanie takich postów?

Nie wiem czy wykop to odpowiednie miejsce na trauma dumping, chyba /r/femaledatingstrategy albo x będą bardziej odpowiednie jak psychoterapeutka za droga
  • Odpowiedz
A z laskami to i o tym co czuje umierającą osoba, i o cyborgizacji....

@AlienFromWenus: To są przepraszam bardzo poważne tematy? Nie dziwota, że nikt z Tobą nie chcę rozmawiać o niczym ambitnym, skoro uważasz tak kretyńskie zagadnienia za wyżyny intelektu XD

Jak przychodzi do mnie ledwo bełkotając 5 latek to nie rozmawiam z nim o fizjologii, biochemii, statystyce bo wiem, że i tak niczego nie zrozumie więc adekwatnie dostosowuję
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus wiesz, każdy znajduje to, czego szuka. Ja, choc jestem mężczyzną spotkałem na swojej drodze wielu mężczyzn z którymi mogłem porozmawiać i rozmawiałem zarówno o rozwoju życia na ziemi, jak i o filozofii. O innych tematach też.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: zaliczasz się do podobnej grupy bo potrafisz gadać tylko o tym jacy to faceci są ujowi( ͡° ͜ʖ ͡°) A jak już faktycznie tacy mężczyźni cię otaczają to proponuje celować w troszkę wyżej w drabince spolecznej
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: no cóż, trochę ciężko niestety znaleźć faceta który będzię sie interesował fascynującym tematem paznokietków i balejażem, ale wierzę że kiedyś znajdziesz kogoś na podobnym poziomie intelektualnym
  • Odpowiedz