Aktywne Wpisy

wujek_srednia_rada +1358
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

phaxi +292
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz

Chociaż niektórym to pasuje, bo wychodzą z założenia, że tylko "słabi" tak robią - przynajmniej dopóki taka sytuacja nie zdarzy się gdzieś w rodzinie i może da coś do myślenia.
nie trzeba sięgać aż do lat 50 po przykłady
@kampaw: wtedy to wina gier komputerowych. Magiczny lek na wyrzuty sumienia rodziców, nauczycieli i otoczenia - oni nic złego nie zrobili, żadnych sygnałów nie pomijali, to wina złych gier, które omamiły ich biedne dzieci ¯\(ツ)/¯
Dzieci trzeba hartować cokolwiek to znaczy bo wyobrażam sobie tylko Korwina z petardami.
"nie wiedzą że coś dzieje się nie tak"?
młodego mogą gnębić, napastować, prześladować, wyśmiewać a głupie urwy nauczycielki udają że nic nie widzą, jak młody w-------y zaczyna oddawać to durna baba zamiast dać rozwiązać konflikt młodemu leci w krzyk i "podajcie se ręce na zgodę" i pora na "rozrywkę jolki" czy co tam te durne baby katowały intelektualnie
to samo było w moich czasach - tylko może mniejsza kontrola
źródło: sommer
Pobierzźródło: obraz_2025-01-16_184247764
PobierzAle generalnie najnormalniejsi ludzie są zawsze gdzies po środku
Oczywiście masz jakieś dane na poparcie tej tezy?
Np statystyki sambójstw na przestrzeni
To że skrajna lewica ani skrajna prawica nie rządzą ani nie rządziły nigdy, wiele nie zmienia. Nie trzeba być u władzy żeby mieć wpływ na społeczeństwo i jego nastroje