Wpis z mikrobloga

Najlepszy sposób na sukces to:

Co najmniej 2-3 razy w tygodniu trening oporowy, 1-2 sesje cardio, a w pozostałe dni spacery.
Zdrowa, zrównoważona dieta.
Co najmniej 8 godzin regenerującego snu.
Ograniczanie lub unikanie substancji uzależniających.
Niski poziom stresu.
Oszczędzanie minimum 10%-20% zarobków na inwestycje oraz każdej nadwyżki.
Gdy osiągniecie 40. rok życia, będziecie cieszyć się świetną kondycją fizyczną, młodym wyglądem, solidnymi oszczędnościami, które pozwolą na wymarzone podróże i zakupy z dywidendy, lub na wynajem nieruchomości. Dodatkowo, wasza sprawność fizyczna będzie lepsza niż 80% osób w wieku 20 lat.

#przegryw #blackpill #silownia #gielda #rozwojosobisty
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZbigniewJson: Ja pracowałem po 50-60, czasami nawet 70 godzin tygodniowo i znajdowałem czas na siłownie, albo chociaż treningi w domu, znajdowałem też czas na naukę języków i zdobywanie wiedzy, znajdowałem pieniądze, a mieszkałem w małym pokoiku, do pracy jeżdżąc nieswoim autem, albo rowerem, albo autobusem na gapę.
Więc nic mi nie mów o tym że jest to trudne.
  • Odpowiedz
@wielkifanrapu: "Mówię wam, wszystko jest możliwe. Nigdy się nie poddawaj! Szlifuj dalej! Męcz się dalej! Strzelaj do swoich marzeń! Możesz zrobić, co chcesz, obiecuję ci! Trzeba po prostu zrobić ten pierwszy krok. Podejmij ten trudny krok i faktycznie coś zrób."

- mój mentor, Jeremy Meeks.
  • Odpowiedz
@wielkifanrapu:
Ja skrajnie podchodzę do dbania o zdrowie, opóźniania starzenia, i wiem że w porównaniu do Januszów którzy jedyne co potrafią to wynajmować mieszkania, oraz chlac to już jestem w o wiele lepszej sytuacji. Mówię ostatnio do jednego takiego 45 latka, że co mu z tych inwestycji w beton jak nawet nie weźmie się za podstawowe ćwiczenia, i pije całymi dniami a-----l. Co z tego, że w wieku 55 lat
  • Odpowiedz
@tomekx11994: dieta jest ważna a najważniejsza jest w u dzieciaka i w wieku rozwoju, wtedy często rzutuje na całe życie. Choroby, krzywizny i takie tam często się biorą z niedoborów. 1.5-2g białka ma sens jest dużo badań na ten temat
  • Odpowiedz