Aktywne Wpisy
nowszyja +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Skusiłem się na zakupy sugerując się pozytywnymi opiniami ale zostałem oszukany. Kwota jest niewielka - 121 zł.
Towaru nie otrzymałem, zwrot pieniędzy również. Przestał odpowiadać na wiadomości.
Załączam screen z rozmowy.
Jeśli ktoś ma jakieś informację które pomogą mi odzyskać pieniądze - zapraszam do kontaktu.
#perfumy
źródło: azure
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Pietruchoowy dzisiaj dostałem zwrot. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi i pomoc w odzyskaniu pieniedzy :)