Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +138
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
chandler-bing +290
Tak samo kisnę jak widzę typów stojących w godzinnych kolejkach do Manikana czy innych "fancy" naleśnikarni w Warszawie.
źródło: Screenshot 2025-11-14 at 09.31.25
Pobierz

- rynek matrymonialny leży
- rynek mieszkaniowy leży
- widmo wojny
- inflacja
- coraz większe podziały w społeczeństwie
- ...
źródło: Inceli-un-blackpill-2
Pobierz@mirko_anonim: ja jestem, ułożyłem sobie je w końcu tak, jak chciałem, a inwestowanie w podnoszenie jego jakości rozpoczęte ponad dekadę temu już od paru lat przynosi wymierne zyski. Zero stresu, zero nieprzyjemnych wydarzeń, nie choruję, żyję w całkiem dobrym miejscu (dla mnie), upływ czasu w ogóle mnie nie martwi, bo jest dobrze.
Najgorsze jest to, że:
W dużej mierze nie zależy od niczego i jest ślepym losem. Możesz być najbogatszym człowiekiem an ziemi a i tak nie znasz dnia ani godziny (patrz: Steve Jobs).
Niedawno była rocznica śmierci mojego najlepszego przyjaciela - chłop 35 lat, okaz zdrowia i akurat w ostatnich dwóch latach zaczęło mu się życie w miarę układać. Pewnego dnia po prostu źle się poczuł, tak jakby
Dokladnie, 15 lat temu czułem się niezniszczalny, dziś ledwie wstaje z łóżka jak zapomnę leków i krzywo pośpię. Za rogiem czterdziecha, nie ma żartów. Rozumiem za to ludzi starszych o 10-20 i więcej lat jak są marudni, bo ciężko być pogodnym jak ciągle coś boli.
źródło: image_picker_FFF9A2D4-97FB-495D-A2F9-88FB74F7314E-1165-000000DD2412D7E4
Pobierz@Goddy: Dobremu człowiekowi wystarcza sama świadomość tego, że zło się dzieje, aby być niezadowolonym.