Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@H4RRI3R: Sprawdź [dokumenty i wiadomości] -> [skrzynka odbiorcza] dla Ubezpieczonego i Płatnika (górne menu), bo się różnią. Jeszcze może ci zliczać dokumenty z kont do których masz upoważnienia.
  • Odpowiedz
@H4RRI3R: Udało się coś zrobić? Bo u mnie to samo. Dostałem maila że jest wiadomość do odbioru a wiadomości nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż podejrzewam że chodzi o odpowiedź na RWS
  • Odpowiedz
@kulisz: ja to samo, email przyszedł i powiadomienie z apki, a nic nigdzie nie ma. Sprawdzałem wszystkie zakładki, wszystkie skrzynki. Zatem błąd systemowy, trzeba czekać na poprawkę
  • Odpowiedz
@usor0192: ZUS to jeden wielki błąd systemu :)
Ale wracając do sprawy, też tak myślałem a jednak info miałem na email a w ZUS w Płatnik -> Dokumenty i wiadomości -> Wiadomości, a dokument do odbioru miałem w Ogólny -> Dokumenty i wiadomości -> Skrzynka odbiorcza
  • Odpowiedz
Nadal nie mogę odebrać dokumentów, ale w moim przypadku chodziło prawdopodobnie o zwolnienia ze składek ZUS. Wszedłem u góry w zakładkę płatnik, następnie po lewej stronie w sekcji "Panel Płatnika" kliknąłem w "Zwolnienie z obowiązku opłacenia składek" i tam widać przyznane zwolnienie za styczeń
  • Odpowiedz