Aktywne Wpisy

editores +85
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci

SilesianPill +202
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz
Obejrzałem na YT chyba z 10 filmików to 3/3 kierowców cystern wypowiadało się merytorycznie, ze spokojem, odpowiadali na pytania. Bez zbędnych emocji, zadbani młodzi mężczyźni z kompletem zębów.
Włączyłem jakichś plandekarzy, chlodniarza i 2 busowców to tylko jakieś "AEOEOEOOA JADĘ KRĘCĘ KOŁEM", "BEEE JAK TO AUTO JEDZIE PEWNIE JAKAŚ BABA HEHEH WIECIE" - jednym słowem jacyś troglodyci, którzy nie widzieli prysznica od tygodnia, nie wytrzymałem 5 minut xD
Szok, że te gównocertyfikaty TDT i ADR które są na poziomie dawnego egzaminu gimnazjalisty są w stanie tak przesiać ludzi.
#bekaztransa #pracbaza #praca #zycietruckera #takaprawda
Aczkolwiek faktycznie też zauważyłem, że kierowcy cystern mają (średnio) więcej zębów XD
Tam gdzie robota nie wymaga wielkiego wysiłku umysłowego to często spotkasz debili.
Jest jeszcze kwestia starej gwardii, czym starsi to jacyś oderwani od dzisiejszego świata, nawalić się, popierdzielić durnoty i całe życie.
edit
paleta na łeb spadnie...
@GlenGlen12: bo tam trzeba umić cuś wincej niż podpisanie się w jednym miejscu na CMR-ce