Aktywne Wpisy

haakenn +6
Mirki jest inba na grupie klasowej. Dzieciaki miały egzamin na kartę rowerową i jest afera wśród rodziców o jeden obrazek. Z chęcią wysłucham opinii ekspertów. KTO MA TUTAJ PIERWSZEŃSTWO?
#kiciochpyta #rower #samochody
#kiciochpyta #rower #samochody

źródło: 1000016705
Pobierz
Pally +19

źródło: 1747876983670834
Pobierz
Co oni zrobili z tą grą to jest niepojęte. Legendarna seria zamieniona w gatcha chiński chłam na telefon z WELCOME BACK BOOSTErami. Człowiek się wychował bijąc demony w kafejce, miał znajomych co robili postacie na HC do 85 poziomu żeby zagrać nimi dosłownie jednego duela.
A dzisiaj mamy sezon szukania zaginionych głów z drzewa srającego skrzynkami.
Ale pracownicy blizzarda #programista15kdolarow są podekscytowani bo tak im napisali w skrypcie przed nagraniem. Bo uwaga! Uwaga! Będzie można mieć kompaniona magiczną żabę! I będzie magiczna eldrichtowa kula ognia latająca obok postaci!
Już sezon z wampirami mnie rozśmieszył bo robienie wampirów w świecie Diablo to jak powiedzieć wprost "nie płacą tutaj dobrze ale za to piłem dzisiaj w biurze 5 latte i jadłem darmowy lunch więc po drzemce rozpisałem najprostsze badziewie byle by zrobić".
Zero innowacji, zero wyobraźni, zero pomysłu, syf i malaria.
Blizza już od dawna z nami nie ma, i w sumie od dawna już mam gdzieś co oni tam robią, ba nawet nie wiedziałem że wypuścili dodatek do D4. Nigdy więcej nic z tej firmy pełnej beztalencia nie kupię.
A cały ten wysryw jest podyktowany tym, że nawet przy moim "mam wywalone" podejściu, po prostu mnie rozwalili tym welcome back boosterem.
WELCOME
BACK
BOOSTER
W grze gdzie walczysz z królami piekła XD
#blizzard #gry #diablo #diablo4
źródło: mb9moiire0de1
PobierzJa cały czas zachodzę w głowę jak im się udało do tej gry wrzucić tak brzydkie animacje skilli. Przy tych z D2R wyglądają jak g---o.
https://diablo2.io/download/file.php?id=149212&sid=aaa3f01f5f9f8c4e4a481befe5e4cc0c&mode=view
https://static.wikia.nocookie.net/diablo/images/1/15/FireballD4.gif/revision/latest?cb=20191210082146
Ten z D4 wydaje mi się ubogi w detale i mało efektowny.
Poe2 to takie zrenderowane Poe1 szczerze już wolałem system gemów z jedynki niż to co teraz jest.
Nigdy więcej Actiblizzarda, w punkt.