Wpis z mikrobloga

Diablo 4 to gunwno.
Co oni zrobili z tą grą to jest niepojęte. Legendarna seria zamieniona w gatcha chiński chłam na telefon z WELCOME BACK BOOSTErami. Człowiek się wychował bijąc demony w kafejce, miał znajomych co robili postacie na HC do 85 poziomu żeby zagrać nimi dosłownie jednego duela.
A dzisiaj mamy sezon szukania zaginionych głów z drzewa srającego skrzynkami.
Ale pracownicy blizzarda #programista15kdolarow są podekscytowani bo tak im napisali w skrypcie przed nagraniem. Bo uwaga! Uwaga! Będzie można mieć kompaniona magiczną żabę! I będzie magiczna eldrichtowa kula ognia latająca obok postaci!
Już sezon z wampirami mnie rozśmieszył bo robienie wampirów w świecie Diablo to jak powiedzieć wprost "nie płacą tutaj dobrze ale za to piłem dzisiaj w biurze 5 latte i jadłem darmowy lunch więc po drzemce rozpisałem najprostsze badziewie byle by zrobić".
Zero innowacji, zero wyobraźni, zero pomysłu, syf i malaria.
Blizza już od dawna z nami nie ma, i w sumie od dawna już mam gdzieś co oni tam robią, ba nawet nie wiedziałem że wypuścili dodatek do D4. Nigdy więcej nic z tej firmy pełnej beztalencia nie kupię.

A cały ten wysryw jest podyktowany tym, że nawet przy moim "mam wywalone" podejściu, po prostu mnie rozwalili tym welcome back boosterem.

WELCOME
BACK
BOOSTER

W grze gdzie walczysz z królami piekła XD

#blizzard #gry #diablo #diablo4
Jasak - Diablo 4 to gunwno.
Co oni zrobili z tą grą to jest niepojęte. Legendarna ser...

źródło: mb9moiire0de1

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jasak: sie obudziłeś, to blizzard, zobacz co oni robią ze swoimi grami od 5+lat, jeden wielki skin seller. Skiny, mounty, lootboxy, battlepasy, emotki i cały item shop to jest ich cel numer 1.
  • Odpowiedz
  • 0
@artiom143: nie obudziłem się, ja to wiem od dawna. Natomiast ten ich booster mnie po prostu rozwalił, musiałem się uzewnętrznić gdzieś.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jasak Co by nie zrobili to i tak będzie to lepszy sezon niż gówniane Poe2, gdzie już powoli trzeba zacząć encyklopedię pisać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Judicator Minimum angielskiego... gdzie opisy są tak napisane, że często sami anglosasi mają problem ze zrozumieniem co jak działa.
Poe2 to takie zrenderowane Poe1 szczerze już wolałem system gemów z jedynki niż to co teraz jest.
  • Odpowiedz
@Jasak: co to k|_|rwa za kolorki, aż mnie zemdliło () D4 miało być bardziej mroczne od D3, a mam wrażenie, że z każdym sezonem zbliżamy się do ponny lvl z D3. Straszne to to. W D3 człowiek grał z przyzwyczajenia, tłukł te cyferki które tylko zwiększali z każdym patchem, D4 na starcie okazało się drewniane, ale z każdym nowym sezonem postanowili lać po tym drewnie wiadrami
  • Odpowiedz
  • 0
@5KYN3T: nawet nie wiesz jak zabolał ten fragment o staniu w kolejce do Empika w 2012 roku. Czuję się jak debil dzisiaj jak sobie to przypominam.
Nigdy więcej Actiblizzarda, w punkt.
  • Odpowiedz