Wpis z mikrobloga

@Vedar bo spermiarze te warunki akceptuja. Spermirze są winni wszystkiego i powinni byc za to karani ale swiat jest z dykty wiec chodza na wolnosci
  • Odpowiedz
@Vedar: Ale pokolenie nam rośnie xD Leniwa dzipa, która pewnie nie zarobiła grosza zgrywa księżniczke - spokojnie za pare lat zmieni śpiewkę na "czy ma pan kartę biedronki?" :D

Moja różnowa ma w rodzinie taką gwiazdę (siostrzenica, czy ki c--j), tylko że jej ojciec szybko ogarnął, że córa chce być z zawodu księżniczką i żyć na utrzymaniu rodziców/przyszłego chuopa, a że chuopa nie ma (z jej manierą nic dziwnego) to
  • Odpowiedz
@andbatros niekoniecznie, ostatnio widziałam też tego rodzaju filmik i babka mówiła, że facet musi zarabiać minimum 20k dolarów miesięcznie bo ona tyle zarabia na only fans XD
  • Odpowiedz
  • 18
@Vedar

xD Takich "ładnych" z kilo tapety na mordzie to masz w stolicy na pęczki, facetów zarabiających 40k+ jest troszeczkę mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
tylko że jej ojciec szybko ogarnął, że córa chce być z zawodu księżniczką i żyć na utrzymaniu rodziców/przyszłego chuopa, a że chuopa nie ma (z jej manierą nic dziwnego) to księżna chciała wiecznie, żeby tata wszystko sponsorował. Zrobił krótko: albo pracujesz albo pakuj bambetle i wystawił walizki xD Najlepsze jest w tym wszystkim to, że podziałało :D

@boguslaw_licencyjny: no i proszę, jak silny ojciec w życiu to i happy end się znajdzie.
  • Odpowiedz
bo ona tyle zarabia na only fans XD

@Lonate: No to jak się zestarzeje to straci główne źródło zarobku bo nikt nie będzie chciał jej oglądać xD
A, że niczego w życiu nie zrobiła poza sprzedawaniem swojego ciała to będzie musiała się przerzucić na ciągnięcie druta tirowcom na trasie. Bo tutaj może jeszcze ktoś się skusi jak zamknie oczy.

Poza tym jaki facet który zarabia ponad 20k weźmie sobie prostytutkę z OnlyFansa
  • Odpowiedz
@Vedar: nie bardzo ogarniam Wasze wzburzenie. To jakaś gówniara, w jej wieku nie tylko dziewczyny, ale też chłopcy myślą, że mogą jeszcze wszystko i jak tylko skończą studia to będą milionerami. Stąd wyobrażażenie ile powinno się zarabiać. Koniec końców lepsze to niż marzenie o średniej krajowej lub mniej, bo też znałem chłopów ze wsi, co w szkole już wykazywali myślenie "byle 2 tysiące dostać i więcej mi do szczęścia nie
  • Odpowiedz
@Vedar: od setek lat najlepsze laski leca na najbogatszych (albo najbardziej u wladzy). W warszawie kolesi 40k+ jest multum wiec dla super lasek to normalne wymagania bo moga sobie na to pozwolic (taka natura, ze kolesie konkuruja o najlepsze dziewczyny). A to ze lasce z gifa sie wydaje ze ona jakas wybitna i moze takiego zgarnac to juz inna sprawa.
  • Odpowiedz
Dlaczego ładne kobiety mogą dyktować takie warunki?

@Vedar: bo nie mają żadnej konkurencji bo znajdują się spermiarze którzy takie warunki akceptują

zresztą... zarabiając 40k miesięcznie czyli jakieś... pół miliona rocznie z łatwością znajdziesz (kupisz) sobie dziwkę na abonament która nie będzie udawać, że cię kocha ;)
  • Odpowiedz