Wpis z mikrobloga

Cześć mirki i mirkówny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obserwuje wykop już od dłuższego czasu ale dzisiaj nadszedł czas na pierwszy wpis.
Post będzie jednocześnie będzie moim wstępem do nowego lepszego trzeźwego życia jak i dziennikiem treningowym.
26 lat, w-----y w kokaine, alko, h----d. Po wytrzeźwieniu nastąpiły wszelkie możliwe nerwice, fobie, depresja, mania, 3x dziennie ataki paniki związane z poczuciem śmierci - oj ile ja sorów odwiedziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiem Wam że lepiej w kierunku finansów człowiek sobie radził waląc chore ilości proszków niż teraz.
P--------e jest życie na trzeźwo ale nie można być miękkim.
Jak sobie radzimy z nerwicami, depresja, fobiami? Z----------Y. Bo inaczej się nie da.
Jeżeli nie wyjdziecie ze strefy komfortu i nie przestaniecie płakać, że życie jest takie siakie i owakie no to... zdechniecie i nikt nie będzie pamietać o kolejnym kowalskim który życie spędził w piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Walenie SSRI, SNRI, pregaby c---a wam da dopóki nie zmienicie czegoś w swoim życiu.
Możecie podnosić poziom neuroprzekaźników rożnymi substancjami ale niestety Panowie i Panie dopóki nie ruszycie dupska z kanapy, fotela to dalej będzie TAK SAMO.
O czym należy pamietać wychodząc z chorób psychicznych? Nawodnienie, odpowiednio zbilansowana dieta (nie k---a maczki, kfc, tony cukru) tylko zdrowe smaczne jedzenie. SEN!!!
Możemy wspomagać się... sterydami, suplementami, ziołowymi herbatkami i masa innych substancji.Na szczęście posiadłem odpowiednią wiedze, której gwarantuje wam że nie ma znaczny ( 90% XD ) odsetek pseudo trenerów jak i terapeutów.
Terapie oczywiście przejść musicie bo pewną wiedze odnośnie waszej przypadłości wypadałoby posiadac bo chocbyście stosowali diete, metody, plan dnia ułożona przeze mnie to niestety ale pewnych rzeczy nie przeskoczycie.
7 miesięcy zajęło mi wyjście z większości przypadłości psychicznych.
Człowiek przez ten czas stracił dosłownie WSZYSTKO - nie tylko finanse xD.
Aktualnie finanse są juz odrobione także głowa spokojna.
Jak ktoś potrzebuje pomocy to śmiało walić na PW.
A tak wracając do siebie - 5g koksu szło dziennie, litr wódki, trenbolon, testosteron, cmcki, amfa i to w zasadzie trwało około 5 lat na takiej pełnej k----e. Od 17 roku życia już szły wszelkiego rodzaju proszki.
Aktualna waga 95kg, 186cm wzrostu - jestem na offie od 3 miesiecy ale dzisiaj postanówiłem odpalić:
50mg trenbolone enanthate ed
25mg testosterone enanthate ed
50mg masterone enanthate ed
I to w zasadzie słowem wstępu wieczorem albo jutro rano dodam już konkretnie suplementacje, diete, trening, foty z początkowego etapu!
POZDRAWIAM I ZYCZE ZDROWIA, PRZEDEWSZYSTKIM TEGO PSYCHICZNEGO BO PSYCHIKA POTRAFI STWORZYĆ CHOROBĘ FIZYCZNA JAK ZA DUZO O NIEJ MYŚLICIE!
#sterydy #psychologia #zdrowie #zdrowiepsychiczne #stanylekowe #depresja #rozwojosobisty #dzienniktreningowy #doping #dopingmozgu #dopingciala #psychiatria
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saapept: widać, że ćpun napisał, nawet nie wiem od czego zacząć dekonstrukcję tej Twojej "przemiany". Ogólnie powodzenia, wróć tu za 5lat i pochwal się wynikami, bo na tym etapie to Ty jeszcze niczego trwałego nie osiągnąłeś.
  • Odpowiedz