Cześć mirki i mirkówny ( ͡°͜ʖ͡°) Obserwuje wykop już od dłuższego czasu ale dzisiaj nadszedł czas na pierwszy wpis. Post będzie jednocześnie będzie moim wstępem do nowego lepszego trzeźwego życia jak i dziennikiem treningowym. 26 lat, w-----y w kokaine, alko, h----d. Po wytrzeźwieniu nastąpiły wszelkie możliwe nerwice, fobie, depresja, mania, 3x dziennie ataki paniki związane z poczuciem śmierci - oj ile ja sorów odwiedziłem ( ͡°͜ʖ͡°) Powiem Wam że lepiej w kierunku finansów człowiek sobie radził waląc chore ilości proszków niż teraz. P--------e jest życie na trzeźwo ale nie można być miękkim. Jak sobie radzimy z nerwicami, depresja, fobiami? Z----------Y. Bo inaczej się nie da. Jeżeli nie wyjdziecie ze strefy komfortu i nie przestaniecie płakać, że życie jest takie siakie i owakie no to... zdechniecie i nikt nie będzie pamietać o kolejnym kowalskim który życie spędził w piwnicy ( ͡°͜ʖ͡°). Walenie SSRI, SNRI, pregaby c---a wam da dopóki nie zmienicie czegoś w swoim życiu. Możecie podnosić poziom neuroprzekaźników rożnymi substancjami ale niestety Panowie i Panie dopóki nie ruszycie dupska z kanapy, fotela to dalej będzie TAK SAMO. O czym należy pamietać wychodząc z chorób psychicznych? Nawodnienie, odpowiednio zbilansowana dieta (nie k---a maczki, kfc, tony cukru) tylko zdrowe smaczne jedzenie. SEN!!! Możemy wspomagać się... sterydami, suplementami, ziołowymi herbatkami i masa innych substancji.Na szczęście posiadłem odpowiednią wiedze, której gwarantuje wam że nie ma znaczny ( 90% XD ) odsetek pseudo trenerów jak i terapeutów. Terapie oczywiście przejść musicie bo pewną wiedze odnośnie waszej przypadłości wypadałoby posiadac bo chocbyście stosowali diete, metody, plan dnia ułożona przeze mnie to niestety ale pewnych rzeczy nie przeskoczycie. 7 miesięcy zajęło mi wyjście z większości przypadłości psychicznych. Człowiek przez ten czas stracił dosłownie WSZYSTKO - nie tylko finanse xD. Aktualnie finanse są juz odrobione także głowa spokojna. Jak ktoś potrzebuje pomocy to śmiało walić na PW. A tak wracając do siebie - 5g koksu szło dziennie, litr wódki, trenbolon, testosteron, cmcki, amfa i to w zasadzie trwało około 5 lat na takiej pełnej k----e. Od 17 roku życia już szły wszelkiego rodzaju proszki. Aktualna waga 95kg, 186cm wzrostu - jestem na offie od 3 miesiecy ale dzisiaj postanówiłem odpalić: 50mg trenbolone enanthate ed 25mg testosterone enanthate ed 50mg masterone enanthate ed I to w zasadzie słowem wstępu wieczorem albo jutro rano dodam już konkretnie suplementacje, diete, trening, foty z początkowego etapu! POZDRAWIAM I ZYCZE ZDROWIA, PRZEDEWSZYSTKIM TEGO PSYCHICZNEGO BO PSYCHIKA POTRAFI STWORZYĆ CHOROBĘ FIZYCZNA JAK ZA DUZO O NIEJ MYŚLICIE! #sterydy #psychologia #zdrowie #zdrowiepsychiczne #stanylekowe #depresja #rozwojosobisty #dzienniktreningowy #doping #dopingmozgu #dopingciala #psychiatria
@saapept: widać, że ćpun napisał, nawet nie wiem od czego zacząć dekonstrukcję tej Twojej "przemiany". Ogólnie powodzenia, wróć tu za 5lat i pochwal się wynikami, bo na tym etapie to Ty jeszcze niczego trwałego nie osiągnąłeś.
Obserwuje wykop już od dłuższego czasu ale dzisiaj nadszedł czas na pierwszy wpis.
Post będzie jednocześnie będzie moim wstępem do nowego lepszego trzeźwego życia jak i dziennikiem treningowym.
26 lat, w-----y w kokaine, alko, h----d. Po wytrzeźwieniu nastąpiły wszelkie możliwe nerwice, fobie, depresja, mania, 3x dziennie ataki paniki związane z poczuciem śmierci - oj ile ja sorów odwiedziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiem Wam że lepiej w kierunku finansów człowiek sobie radził waląc chore ilości proszków niż teraz.
P--------e jest życie na trzeźwo ale nie można być miękkim.
Jak sobie radzimy z nerwicami, depresja, fobiami? Z----------Y. Bo inaczej się nie da.
Jeżeli nie wyjdziecie ze strefy komfortu i nie przestaniecie płakać, że życie jest takie siakie i owakie no to... zdechniecie i nikt nie będzie pamietać o kolejnym kowalskim który życie spędził w piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Walenie SSRI, SNRI, pregaby c---a wam da dopóki nie zmienicie czegoś w swoim życiu.
Możecie podnosić poziom neuroprzekaźników rożnymi substancjami ale niestety Panowie i Panie dopóki nie ruszycie dupska z kanapy, fotela to dalej będzie TAK SAMO.
O czym należy pamietać wychodząc z chorób psychicznych? Nawodnienie, odpowiednio zbilansowana dieta (nie k---a maczki, kfc, tony cukru) tylko zdrowe smaczne jedzenie. SEN!!!
Możemy wspomagać się... sterydami, suplementami, ziołowymi herbatkami i masa innych substancji.Na szczęście posiadłem odpowiednią wiedze, której gwarantuje wam że nie ma znaczny ( 90% XD ) odsetek pseudo trenerów jak i terapeutów.
Terapie oczywiście przejść musicie bo pewną wiedze odnośnie waszej przypadłości wypadałoby posiadac bo chocbyście stosowali diete, metody, plan dnia ułożona przeze mnie to niestety ale pewnych rzeczy nie przeskoczycie.
7 miesięcy zajęło mi wyjście z większości przypadłości psychicznych.
Człowiek przez ten czas stracił dosłownie WSZYSTKO - nie tylko finanse xD.
Aktualnie finanse są juz odrobione także głowa spokojna.
Jak ktoś potrzebuje pomocy to śmiało walić na PW.
A tak wracając do siebie - 5g koksu szło dziennie, litr wódki, trenbolon, testosteron, cmcki, amfa i to w zasadzie trwało około 5 lat na takiej pełnej k----e. Od 17 roku życia już szły wszelkiego rodzaju proszki.
Aktualna waga 95kg, 186cm wzrostu - jestem na offie od 3 miesiecy ale dzisiaj postanówiłem odpalić:
50mg trenbolone enanthate ed
25mg testosterone enanthate ed
50mg masterone enanthate ed
I to w zasadzie słowem wstępu wieczorem albo jutro rano dodam już konkretnie suplementacje, diete, trening, foty z początkowego etapu!
POZDRAWIAM I ZYCZE ZDROWIA, PRZEDEWSZYSTKIM TEGO PSYCHICZNEGO BO PSYCHIKA POTRAFI STWORZYĆ CHOROBĘ FIZYCZNA JAK ZA DUZO O NIEJ MYŚLICIE!
#sterydy #psychologia #zdrowie #zdrowiepsychiczne #stanylekowe #depresja #rozwojosobisty #dzienniktreningowy #doping #dopingmozgu #dopingciala #psychiatria
@taxi_driver92: pokaż jak funkcjonujesz to pogadamy merytorycznie. ćpunie( ͡° ͜ʖ ͡°)