Aktywne Wpisy

MechanicznaPitaja +197
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

lepaq +280
Śląsk Wrocław i Stal Mielec spadają z Ekstraklasy.
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
źródło: 0cb42a8c4a6dbfc819235f8620af9790
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Benzyna miód na uszy, plus możesz sobie taki silnik kręcić obrotami i on to lubi i się cieszy.
Szwedzka motoryzacja to kocury, stare volva, saaby, mają dusze te auta.
Dobry wybór : )
@Ada_Szamborska: Tak.
@Ada_Szamborska: Diesel o ile nie jeździsz tylko krótkich tras po mieście
2.3 turbo, 250 koni fabrycznie. Idzie jak zły. Trudno dostać taką wersję, większość na polskim rynku to benzyny 2.4 140/170 KM albo diesle (fuj). Jak już się trafi coś z turbo to zapewne 2.5, ale te silniki są o kant d--y rozbić.
Nie szukaj automatów, bo mulą te auta. Możesz równie dobrze poszukać S60, to prawie że V70, tyle że nie w nadwoziu sedan.
Jak
@Wiotq: ile ci ten silnik przeżył? W rodzinie była V70 z 2.5 turbo, silnik umarł i był robiony przeszczep 2.4 wolnossaka. Sam jeżdżę T5 (tą prawdziwą) i szczerze mówiąc zachodzi dziwna korelacja, że czym większa pojemność silnika tym mniej wytrzymała jednostka (nie wiem jak 2.0, nie miałem do czynienia z tym wynalazkiem)
Mój miał 480tys jak go sprzedawałem, kolejny wlasciciel jezdzi nim juz 2 lata i sobie chwali bo mam z nim kontakt, od nowosci na chipie (niemieckie heico) i jakies 250tys na LPG. Nie mam pojecia czy mial licznik skrecony czy nie