Aktywne Wpisy

Tyrande +402
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +100
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Benzyna miód na uszy, plus możesz sobie taki silnik kręcić obrotami i on to lubi i się cieszy.
Szwedzka motoryzacja to kocury, stare volva, saaby, mają dusze te auta.
Dobry wybór : )
@Ada_Szamborska: Tak.
@Ada_Szamborska: Diesel o ile nie jeździsz tylko krótkich tras po mieście
@Wiotq: ile ci ten silnik przeżył? W rodzinie była V70 z 2.5 turbo, silnik umarł i był robiony przeszczep 2.4 wolnossaka. Sam jeżdżę T5 (tą prawdziwą) i szczerze mówiąc zachodzi dziwna korelacja, że czym większa pojemność silnika tym mniej wytrzymała jednostka (nie wiem jak 2.0, nie miałem do czynienia z tym wynalazkiem)
Mój miał 480tys jak go sprzedawałem, kolejny wlasciciel jezdzi nim juz 2 lata i sobie chwali bo mam z nim kontakt, od nowosci na chipie (niemieckie heico) i jakies 250tys na LPG. Nie mam pojecia czy mial licznik skrecony czy nie