Wpis z mikrobloga

#pathofexile2

Jest w końcu 95!

Mam wrażenie, że dopiero właśnie od 94 czuć że levelowanie robi się zdecydowanie ciężkie, a śmierci mega bolą i zachęcają do zmiany buildu pod więcej ES/Evasion ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Szkoda, że dopiero teraz zorientowałem się, że istnieje coś takiego jak Omen of Amelioration który jednorazowo (za 60+ ex) zmniejsza stratę XP po śmierci o 75%.
Xinnoth - #pathofexile2 

Jest w końcu 95!

Mam wrażenie, że dopiero właśnie od 94 cz...

źródło: 95

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@KolegaPatryk: Teraz wyobraź sobie, że od tego 93/94 każda wyjebka to jest strata około 8-10 map lvl 80-82 które wyczyściłeś pod względem XP xD czyli musisz zrobić coś około 90-100 map pod rząd bez w-------a się.
  • Odpowiedz
@Xinnoth: ni c---a nie jestem wystanie sobie tego wyobrazić xd nie grałem w Poe 1 i bardzo średnio to ogarniam. Teraz jak latam na tych 15 to czasem zrobię 10 mapach z rzędu bez wyjebki, a czasem 3 razy z rzędu padnę XD
  • Odpowiedz
@Xinnoth @KolegaPatryk mi się śmierci zdarzają coraz rzadziej , robię teraz 92 level i jestem w połowie.ale jak się zdarzy to potwornie nie fer , np zwykły bosik żółty po prostu potrafi się przeteleportowac do mnie o one killa mi zrobić , rzadko się to zdarza ale jest możliwe albo zamroza mnie i inny dobije.
  • Odpowiedz