@Gremlineq: tymczasem ja mam infakt tylko do wystawiania zus dra, ale tylko do końca obecnego abonamentu. Do tego trzeba mieć abo za 100zł miesięcznie. Ale napisałem własny generator .xml gdzie tylko podmienie parę cyferek w lutym i elo xD
Nie wiem dlaczego tylko akurat mnie wołasz? To że polecam Infakt nie znaczy że jestem jego własiccielem i odpowiadam za pracowników i podejmowane tam decyzje. Zresztą zawsze wspominam że jak ktos bierze z księgowym to różny sie może trafić i jest są osoby (także na wykopie) które narzekaja na takiego człowieka, bo niekompetentnego znajdziemy w każdej organizacji. Ja prowadze tam sobie księgowość samodzielnie pod szósty rok i jestem
@Gremlineq, @Custom_OP: dzięki. To jest dramat. Faktury w tym miesiącu na pewno już nie pójdą z udziałem infaktu. Używałem ich naprawdę długo. Piękna lekcja jak łatwo zniszczyć zaufanie jednym wysrywem.
dzięki. To jest dramat. Faktury w tym miesiącu na pewno już nie pójdą z udziałem infaktu. Używałem ich naprawdę długo. Piękna lekcja jak łatwo zniszczyć zaufanie jednym wysrywem.
@mulligan: udowodnij, że anulowałeś u nich plan po tej długiej współpracy z Infaktem bo te twoje p---------e to klasyka szeptanego marketingu na korzyść konkurencji. Zrzut z aplikacji mobilnej infaktu proszę :)
@Protectorx: Dokładnie. W banku który najbardziej mi odpowiada kiedyś nowy pracownik mi wypłacił kase tak że zapłaciłem 400zł prowizji(zgodnie z cennikiem) ale to nie znaczy że odrazu zmienie bank. Ważny jest rachunek zysków i strat.
@Gremlineq boże co za ludzie, udostępnili prywatne informacje, karę im dowalić !!! xD na pewno te informacje jaki ma plan tak jest k---a tajne i poufne ze po huju, ludzie już go wytykają palcami że ma plan fri czy jaki tam jest.
@Protectorx: możesz sobie prosić o co chcesz, a dostaniesz tyle co w screenie. Wymazałem dokładną datę, żeby mnie jakiś ekspert z infaktu nie stalkował ¯\(ツ)/¯ Ja naprawdę nie mam zaufania ani cierpliwości do firm które dopuszczają do takich rzeczy. To są zbyt wrażliwe informacje żeby powierzać je firmie której zdarza się to co się zdarzyło.
@JK91: Chodzo o to że klient wystawia wyłącznie faktury sprzedażowe!!! To poufna informacja xD Zresztą ja też tylko takie wystawiam bo nie wiem jak wystawić kosztowe xD
Ciekawostka - infakt normalnie na Facebooku wyciąga takie rzeczy :D
źródło: image_picker_B47CB1FD-FC06-4304-A17E-32F36E3F4C3F-11863-0000058EE691BAD6
Pobierz@mulligan: https://fb.watch/x7ik3mmKm6/
https://wykop.pl/link/7628127/podwyzki-w-infakt-dla-firm-nawet-o-1500/komentarz/128831587/chcialbym-poznac-osobe-ktora-uznala-ten-komentarz-za-adekwatny-i-korzystny-w-tej-sytuacji
Nie wiem dlaczego tylko akurat mnie wołasz? To że polecam Infakt nie znaczy że jestem jego własiccielem i odpowiadam za pracowników i podejmowane tam decyzje. Zresztą zawsze wspominam że jak ktos bierze z księgowym to różny sie może trafić i jest są osoby (także na wykopie) które narzekaja na takiego człowieka, bo niekompetentnego znajdziemy w każdej organizacji. Ja prowadze tam sobie księgowość samodzielnie pod szósty rok i jestem
Sprawa cywilna w sądzie to teraz tylko kwestia czasu bo wygrana jest w kieszeni Xd
@inFakt dobrze tam się czujecie? XD
@Vraagno: Ciekawe rzeczy piszesz, a który paragraf RODO?
a Michałek wyszedł na idiotę i Infakt słusznie odpowiedział bez łamania prawa.
@
@mulligan: udowodnij, że anulowałeś u nich plan po tej długiej współpracy z Infaktem bo te twoje p---------e to klasyka szeptanego marketingu na korzyść konkurencji. Zrzut z aplikacji mobilnej infaktu proszę :)
źródło: infakt
Pobierz