Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +65
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Na jakiej zasadzie działa G2A ? Kupowanie tam kluczy jest bezpieczne ? Niby kupiłem sobie komplet Stalkera1, ale to jakieś grosze zapłaciłem. Kupowanie nowych gier albo jakiś specjalnych wydań za kilkaset złotych to już chyba ryzyko. Czy zbyt ostrożny jestem ?
zbierają pule kluczy z jakichś promocji i je odsprzedają - jeszcze się nie naciąłem
@ch1va5: każda taka strona to marketplace - takie allegro, gdzie sprzedawcy wystawiają swoje oferty. Więc jak na allegro - kupując od kogoś kto ma niskie oceny ryzyko jest większe. A skąd sprzedawcy mają klucze? Temat długi i szeroki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sarpens: no właśnie tego się trochę obawiam - pogram sobie trochę i nagle cyk. Usunie mi Steam grę z konta, bo klucz "kradziony" czy coś. (・へ・)
@ch1va5: Jak nie kupujesz kluczy na podejrzanych stronach i od ludzi co mają słabe opinie albo w ogóle ich nie mają, to nie ma się co przejmować.
Natomiast na g2a to drogo, nie ma sensu tam kupować. Wchodzisz na gg.deals, wpisujesz gierkę i masz całą listę oficjalnych sklepów, które są legit i keyshopy, w których po prostu trzeba patrzeć od kogo kupujemy i tyle.