Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
β¨οΈ Obserwuj #mirkoanonim
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszΔ pracΔ jako monter urzΔ dzeΕ. No i praca polega na tym ΕΌe stojΔ i testujΔ komponenty, a nastΔpnie skΕadam z nich szafy i inne duperele dla operatorΓ³w GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czujΔ siΔ podΕe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy kaΕΌΔ mi ΕaziΔ za sobΔ i biorΔ rΓ³ΕΌne elementy, moduΕy kable, etc czΔsto z
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszΔ pracΔ jako monter urzΔ dzeΕ. No i praca polega na tym ΕΌe stojΔ i testujΔ komponenty, a nastΔpnie skΕadam z nich szafy i inne duperele dla operatorΓ³w GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czujΔ siΔ podΕe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy kaΕΌΔ mi ΕaziΔ za sobΔ i biorΔ rΓ³ΕΌne elementy, moduΕy kable, etc czΔsto z
CzeΕΔ! To juΕΌ w poniedziaΕek odbΔdzie siΔ webinar, w ktΓ³rym wprowadzΔ CiΔ do Εwiata AI w C#/.NET.
Stworzymy sobie prostego Chatbota z AI i opowiem o tym, jak tworzyΔ inteligentne aplikacje w C#/.NET.
Koniecznie siΔ zapisz, na webinarze bΔdzie teΕΌ ciekawy bonus tylko dla uczestnikΓ³w.
Zapisy: https://modestprogrammer.pl/webinar-ai
Do zobaczenia.
#programowanie #programista #blazor #ai #nauka #naukaprogramowania #programista15k #informatyka #it #szkolenia #aplikacje #kursy #html #css #js #javascript
ΕΊrΓ³dΕo: webinar-aiiiii
Pobierz