Aktywne Wpisy

Season6 +126
Czy ja mam złudne wrażenie czy to nie jest trochę tak, że większość osób z czatu p------i o wysokich podatkach a sama nie łapie się nad 2 próg podatkowy ? Ja wiem, że konfederacja jest niesamowitym tworem dla młodych, ale prawda jest taka, że większość z tych osób będzie w przeciętnej grupie zarobkowej żyjąc marzeniem milionerów. Takie krótkie przemyślenie.
#kanalzero
#kanalzero

zielonzielon +247
#kanalzero
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
-brak jasnego i na szeroką skalę informowania o sukcesach, przyjętych ustawach, projektach, postępach prac itd
-jednocześnie pisowskie fejki dosłownie z-------ą internet a ze strony koalicji brak dementowania tego, wyjaśniania, żadnej reakcji
-dziwne pomysły jak np składanie zniczy przy tabliczce z nazwą ulicy
-brak ruchu w projektach które dały koalicji poparcie i wygraną
#oswiadczenie #zalesie #polityka
@ProstyKrzywy: buta kroczy przed upadkiem a historia kołem sie toczy
@ProstyKrzywy: w TV pojawiają się powoli reklamy o sukcesach rzadu, coś w stylu pisowskich spotów, także nie zgodzę się, robią to tam gdzie potrzeba.
2. nie umieją w tiktoki, mentzen 1mln followersów, trzaskoski 15k followersów
3. modły do znaku na drodze to po prostu xdddd
4. to były tylko obietnice których nie zrealizowali. jeśli znów zaczną obiecywać to samo to będzie jeszcze śmieszniej
@doomzdayzz: czytaj: Trzaskowski nie umie w populizm dla nastolatków i tyle. Mentzen ze swoimi fikołkami, wywracaniem stolików, oraniem lewactwa świetnie się tam odnajduje.
Idiokracja nadchodzi wielkimi krokami.