Wpis z mikrobloga

Mirasy! Chce przejść z glo na epeta. Pomóżcie skompletować jakieś urządzenie do 200 zł + namiar na jakiś fajny mentholowy liquid, bo tylko methole umiem palić ;) pozdro
#epapierosy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gaga-jaga: kilkanaście złotych za wklad na półtora dnia, drogo wychodzi.

Kupując np ursa nano lub innego poda plus glikol, glicerynę, shoty nikotynowe, aromaty zamykasz się w 200zl i spokoj na pół roku.
We dwoje jeszcze taniej wychodzi i można dużo smaków sobie narobić.
  • Odpowiedz
@CH3j a to juz zależy kto ile pali. Mi 1 wklad starcza na kilka dni. Ale ja nie palę tego jak fajkę, ktora ma poczatek i koniec. Czasem ciągnę przez 10 min, czasem mam dzien ze biore 3 buchy co 3 godziny. U mnie się sprawdza.
  • Odpowiedz
  • 0
@CH3j Ok. Jakiej firmy shoty i aromaty polecisz swieżakowi? Jak to mieszać później? Są jakieś kalkulatory? :D Wstępnie myślałem o urządzeniu oxva vpri e.
  • Odpowiedz
@erwinketa: Nic nikomu nie polecam. Najlepiej wybrać się do vapeshpu popróbować porozmawiać i wybrać coś dla siebie.
Jedynie glikol i gliceryne rozrabiam na wagę bo lubię gdy jest rowno 50 50 a aromat i nikotyne juz na wyczucie.

@gaga-jaga Ps. Bardzo łatwo się rozbiera te wkłady i można je zalewac( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@erwinketa daj sobie spokój z epetem, będziesz tego jarał więcej. Wypalaj iqosa z dnia na dzień o jednego mniej. Przeszedłem na epeta niby na początku lepiej było, ale po jakimś czasie gorsze efekty zadyszka, brak siły, łatwo przedawkować na solach, możliwe że jakbym palił jak papierosa tak około 4 minuty palenia to i przerwa na jakieś 2h, to byłoby lepiej, ale z tym to się tak nie da i powie ci
  • Odpowiedz