Aktywne Wpisy

MiszczJoda +520
Mirabelki i Mireczki, pijcie ze mno kompot! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak

źródło: 20250119_125717
Pobierz
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu rozstałam się z wieloletnim partnerem z którym byłam od 3 roku studiów. W pewnym momencie zaczęło się psuć i po próbach walki o związek podjęliśmy decyzję o rozstaniu. Przebolałam, przepracowałam, czuję się gotowa na nowy związek. Z tyłu głowy mam jednak fakt, że mam 29 lat, wszystkie koleżanki są dawno po ślubie, niektóre mają nawet dzieci a ja zaczynam w tym wieku od nowa. Czy
Ponad rok temu rozstałam się z wieloletnim partnerem z którym byłam od 3 roku studiów. W pewnym momencie zaczęło się psuć i po próbach walki o związek podjęliśmy decyzję o rozstaniu. Przebolałam, przepracowałam, czuję się gotowa na nowy związek. Z tyłu głowy mam jednak fakt, że mam 29 lat, wszystkie koleżanki są dawno po ślubie, niektóre mają nawet dzieci a ja zaczynam w tym wieku od nowa. Czy
#polska #4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #wosp #heheszki
źródło: temp_file224510579610052353
PobierzAbsolutnym hitem jest fakt, że SPP zamiast dać bezpośrednio na powodzian... przekazały pieniądze Owsiakowi, by ten nimi zarządzał.
A co najlepsze, że te największe firmy mają na to swoje fundacje, a WOŚP nie ma nawet w statucie pomocy ofiarom klęsk żywiołowych!
Jeśli te spółki chcą płacić, to kupią i PRZEKAŻĄ sprzęt szpitalom.
WOŚP sprzęt jedynie dzierżawi.
Jeśli firmy chcą wydać pieniądze, to niech to zrobią efektywnie.
Bez pośrednika, który weźmie swoje, a potem sprzed szpitalom jedynie WYPOŻYCZY.
Bo WOŚP nie pomaga osobom
Nfz jest płatnikiem świadczeń tzn płaci za usługę. Nie płaci za sprzęt ani go nie kupuje. Właścicielem sprzętu zwykle jest szpital/przychodnia, które należą do np. Miasta, powiatu itp.
W ogóle porównywanie działania nfzu a wospu to totalna głupota.