Aktywne Wpisy

Nutaharion +247
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta

źródło: 45-1
Pobierz
Dlaczego #egzaminpraktyczny na #prawojazdy oblewają nawet przy zatrzymaniu się na łuku?
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Wybór padł na Focusa 2012 1.6 TDCi 105KM. Auto naprawdę zadbane technicznie. W przyszłości zrobi się chipa.
Czy można się jakoś zabezpieczyć oprócz wykupu swojego OC jakby kupujący nagle stwierdził, że wycofuje OC lub źle powiedział agentowi i on by to zrobił? Czy mogę dokupić tylko opcję ubezpieczenia dla niedoświadczonego kierowcy (poniżej 3 lata prawo jazdy) w jakikolwiek sposób?
#samochody #motoryzacja ubezpieczenia #ford #focus
źródło: Messenger-creation-52-A448-E0-BFEC-4-C3-B-9-D07-662-EEBB03-DC2
Pobierz@antarhei: jeśli w kraju to oc po kupnie samochodu przechodzi na kupującego i tylko on może z niego zrezygnować. Dobrze jest zgłosić kupno i przepisać ubezpieczenie na siebie by ewentualna rekalkulacja składki cię nie zaskoczyła potem (niewiele firm robi rekalkulację ale się zdarza)
Ja się spotkałem, że tylko ergo Hestia przelicza zawsze.