Aktywne Wpisy

wykop +106
Dzień dobry, Wykop! 🚀
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Chcielibyście zobaczyć Andrzeja Dragana w roli naszego gościa w AMA?
- TAK, chętnie zobaczę takie AMA na Wykopie! 68.5% (1701)
- NIE, naukowe AMA mnie nie interesują. 31.5% (781)

powodzenia +8
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Dzisiaj dostałem przemiły telefon że sprzedawca pomylił paczki i wysłał mi coś innego i prosi o odesłanie i on wtedy wyśle mi to co zamawiałem.
Jak to rozegrać, aby nie zostać z niczym?
@Pancio no ale wtedy to ja nie będę miał jakichś punktów ujemnych?
Jak odbierzesz, to sprzedawca będzie musiał specjalnie opłacić drugi raz przesyłkę na własną rękę (bo na Allegro Lokalnie można wygenerować tylko raz), a ty będziesz to musiał nadawać ponownie. Jak zostawisz i minie termin odbioru, to po prostu wróci do sprzedawcy automatycznie i bez dodatkowych kosztów dla niego.