Aktywne Wpisy
Just_Jump +104
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

breakdown1 +518
Amerykanie powinni mieć zakaz wybierania prezydenta. To zbyt ważne głosowanie żeby oddać je w ręce Amerykanów
#gielda
#gielda

@choochoomotherfucker: I bardzo dobrze że nie kłamie. Tylko dlaczego nie potrafi tego zakomunikować partnerowi czy społeczeństu w którym funkcjonuje?
Dlaczego aby kobieta powiedziała prawde, musi to być na jakiejś zanonimizowanej stronie?
@ka-lol: Skąd przekonanie, że tego nie robi?
W jaki sposób ma to zrobić, wrzucić wpis na fb "Uwielbiam, że mój facet jest prawie tego samego wzrostu" albo powtarzać to wszystkim znajomym? xD
@Wszystkooo_: Według tekstu, nie jest okey, bo jest zmuszona znaleźć niewysokie buty na minimalnym obcasie - i to jeszcze na grupie "bez tabu" - wszystko wskazuje na to że to jednak problem.
Załóżmy jednak że nie: to niech znajdzie ładne szpilki w których będzie trochę wyższa od swojego mężczyzny, skoro wzrost nie jest
@choochoomotherfucker: Aby się wygadać ze swoich kompleksów, musiała znaleźć anonimowe forum do dzielenia się między innymi takimi właśnie traumami ¯\(ツ)/¯
Gdzie tam jest sugestia, że ona jest "zmuszona" szukać takich butów?
Chłopski wzrost nie jest damskim kompleksem. Bywałam na weselach z mężczyznami mniej więcej mojego wzrostu i prawie zawsze był ból tyłka, że wzięłam obcasy. Sugerowano mi nawet, że chcę w ten sposób parę poniżyć.
@Wszystkooo_: A kto ci to sugerował?
@choochoomotherfucker: a nie można po prostu oderwać tego obcasu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Skąd wy takich typów bierzcie (ʘ‿ʘ)
Ktoś wam ich losuje?
A, moja była dziewczyna była minimalnie