Aktywne Wpisy
Kanarynka +43
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

denazyfikacja +192
https://wykop.pl/link/7628403/odkrycie-swietnie-zachowanego-sztyletu-sprzed-kilku-tysiecy-lat-galeria
Grupa Weles dokonała odkrycia sztyletu z epoki brązu. Kształt ostrza przypomina liść co może sugerować, że należał on do wojownika. Datowanie tego znaleziska wstępnie przypisać można na 4 tys lat!
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - komentując ten post, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#historia #ciekawostkihistoryczne #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #qualitycontent #poszukiwacze #wykrywaczmetalu #polska #epokabrazu #militaria #artefaktnadzis #archeologia #torun
źródło: ostrze-przed-wydobyciem
Pobierz