Wpis z mikrobloga

Hej, robił ktoś we Wrocławiu lub okolicach przegrode nosową i prostowanie nosa pourazowego (z dzieciństwa)? Krzywy przez skrzywioną przegrodę + garb.

Mam skierowanie na nfz tylko na septoplatyke, ale ja bym chciał jednocześnie zrobić septo + estetyke, więc nfz odpada.

Poleci ktoś jakąś klinikę lub szpital w dolnośląskim lub opolskim, a najlepiej we Wrocławiu? I jak to wychodzi cenowo? Do 10k się zmieszczę czy bliżej 20k?

Od kilkunastulat oddycham jedną dziurką i chyba najwyższy czas to zmienić XD

#przegrodanosowa #septoplastyka #laryngologia
#dolnyslask #wroclaw
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xzcasd: ja robiłem z 14 lat temu i wtedy najlepsza Pani doktur robiła to w Oławie albo Oleśnicy (zawsze mi się mylą te dwa miasta), profesjonalna robota. Do dzisiaj mi lekarze mówią że dziury w nosie mam jak w mózgu. Duże i imponujące. Polecam, nic nie bolało, robili mi to na głupim Jasiu i nawet nie łamali tylko dłutowali. Ogólnie smiac mi się chciało jak mi Doktur w-----a dłuto do
  • Odpowiedz
@xzcasd: Medicus clinic na placu Strzeleckim. Cena raczej bliżej 20k niż 10k, ale to bardzo mocno zależy od szczegółów. Plus jakość usług jest tego warta.
  • Odpowiedz
@xzcasd przy usuwaniu garba z nosa niekoniecznie musi być łamana przegroda nosowa możesz to zrobić na 2 razy/ może nawet łatwiej będzie pod kątem trudnosci wykonać to w 2 zabiegach
  • Odpowiedz
@xzcasd: Uderz do Orthosa, komorowice pod Wrocławiem. Ale za taki komplet to bliżej 20 niż 10. Na Weigla w szpitalu masz chyba najlepszą ekipę we Wrocławiu ale z tą estetyką - to właśnie zależy czy cie sklasyfikują.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@bonekropik Dostałem skierowanie na operację plastyczną na nfz bo nos jest pourazowy więc może wyjdzie za darmo we Wroclawiu na Fieldorfa, konsultacjr mam na czerwiec
  • Odpowiedz