Aktywne Wpisy
123412341234 +201
Chciałem Wam pokazać na jakim poziomie są obecnie przegrywy. Jest to kolejny taki wpis. Chciałbym, żeby jak najwięcej osób zobaczyło istotę tej sekty i jej członków.

źródło: 1000013604
Pobierz
kopek +33
-16 st C diesel odpalił na strzała.
-3 st C diesel ma problem z odpaleniem xd
W obu przypadkach auto stało wcześniej 2 dni bez jazdy .
#samochody
-3 st C diesel ma problem z odpaleniem xd
W obu przypadkach auto stało wcześniej 2 dni bez jazdy .
#samochody
2. Dodaj wpis na mirko ubarwiając historię, że dostałeś zły numer, a tak w ogóle to winny jest 80-letni dziadek, któremu wysłałeś, bo to on jest złodziejem i oszustem!
3. Pisz komentarze jak furiat, ale uparcie twierdź, że te 250 PLN to dla Ciebie nic takiego
4. 500 komentarzy w tym 400 cisnących po Tobe bo nie umiesz się przyznać do błędu <pikaczu_fejs.png>
5. Wykopki tak cię wyjaśniły, że Twój wpis ląduje w gorących 24h
6. To wszyscy wkoło są winni, ale nie Ty! Nigdy się nie przyznawaj!
7. Zablokuj pół wykopu, które się z Ciebie śmieje (⇀‸↼‶)╭∩╮
8. Wygrałeś!
9. Bądź @biauekWladcaJajek
#cebula #heheszki #logikaniebieskichpaskow #afera #wykop
źródło: image
PobierzJestem za sprawdzaniem numeru x razy zanim się wyśle przelew
@Melkovva_
ja nawet jak z zapisanych numerów wybieram, to sprawdzam czy wszystko jest ok. Co jest wydaje mi się normalnym zachowaniem, a teraz przez
@Melkovva_: Ale to nie jego wina! Winny jest ten co dostał przelew!
Komentarz usunięty przez autora
@dr_papieros: kurde, omineło mnie to, a brzmi ciekawie. Jak znaleźć ten wpis?
Można nie zauważyć
No takie to życie jest
https://wykop.pl/wpis/79275847/nie-spodobal-jej-sie-pierscionek-zareczynowy-wiec-
I potem obrażony zrobił ankietę i blokował ludzi albo usuwał wpis i za kolejnym razem jak nie było negatywnych komentarzy to zostawił
https://wykop.pl/wpis/79276535/w-zwiazku-z-niektorymi-komentarzami-w-tym-wpisie-n
źródło: 1000008896
Pobierz@rolkapapieru @WykopX Mi też się wydaje że mimo wszystko to podpada pod przywłaszczenie
Komentarz usunięty przez moderatora
@biauekWladcaJajek chciał włożyć 5-złotówkę koledze do kurtki. No ale jest nieogarnięty i pomylił kurtki, włozyl monetę do płaszcza starszej pani, która nawet nie wie o tym fakcie i smacznie je sobie
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale winny jest tam odbiorca który źle podał numer.