Wpis z mikrobloga

@KrowkaAtomowka: żaden build nie jest uniwersalnie dobry - mój pasuje akurat na 94lvl zeby bez w-----------a się co 10 mapę i utraty progressu spróbować dobić 95.

Ja przy moim gearze mam 65k na LA (z lightning Rodem na Amulecie) i +120% rarity więc więcej damage na serio nie jest potrzebne.
Xinnoth - @KrowkaAtomowka: żaden build nie jest uniwersalnie dobry - mój pasuje akura...

źródło: Amu

Pobierz
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: wrocilem do swojego builda pare rzeczy zmienilem i teraz mam
LA dmg 65,
Life 1.7
ES 1.7
Evasion 60
wiec juz jest lepiej troche , od tego momentu juz dalej bede pracowal nad usprawnieniem ES, Evasion i Live , dmg tylko bede staral
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: ogólnie sprowadza się to do tego, że trzeba mieć build dopasowany do itemów - ja kilka mam nieźle d--------h przedmiotów które mi pomagają:

Rarity sprawdzasz pod Advanced na samym dole pod dmg skilli.
Xinnoth - @KrowkaAtomowka: ogólnie sprowadza się to do tego, że trzeba mieć build dop...

źródło: itemy

Pobierz
  • Odpowiedz
@Xinnoth: tak nosilelem go nawet pare dni ale moj helm jest lepszy, z atziri mam pare rzeczy gorszych

evasionz 61 do 53
LA dmg o 1.5k mniejszy
Life o 100 mniejszy
co prawda ES jest wiekszy o okolo 200 ale nie wydaje mi sie ze to wystarczy, do tego jeszcze resy mam na helmie
ale to dzieki temu ze wykorzystuje passive 'Subterfuge Mask' zobacz co on robi i spojrz na
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: ja mam jakoś -1k różnicy na ES i +7% między tym buildem który wkorzystuje Subterfuge Mask a moim, pytanie tylko czy bardziej potrzebujesz dobić evasion do ~5000 ratingu z acrobatics czy musisz nadrabiać gearem. Ja mam dosyć dobry helm pod ten build, ale nadal to jest za mało żeby mi się opłacało imo:
Xinnoth - @KrowkaAtomowka: ja mam jakoś -1k różnicy na ES i +7% między tym buildem kt...

źródło: helm

Pobierz
  • Odpowiedz
@Xinnoth: nie jest zle, mam juz 70k dmg na LA , do tego 62% Evasion z Acrobatics, resy na fulla z calkiem niezlym resem na chaos, i ponad 1.8 life i ES, do Ciebie mi jeszcze brakuje ale juz mysle ze nie jest zle.

najwiekszy problem mam z wiedzmami ktore mnie potrafia albo zamrozic albo nie wiem co one robia, co na to polecasz ? moze jakas pasywke ?
KrowkaAtomowka - @Xinnoth: nie jest zle, mam juz 70k dmg na LA , do tego 62% Evasion ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: no i gitara - ogólnie to co ja zrobiłem to pasywka która daje 100% do freeze thresholdu z maximum energy shield - zobacz sobie górny-prawy rób w buildzie który Tobie przesyłałem wyżej (Icebreaker). Tak samo zdecydowałem się na Dampening Shield +28% max ES +12% do STUN thresholdu od Max ES bo kilka razy padłem po stun locku na breachu. Można dla Stun Locku iść też w Self-Mortification i Asceticism,
  • Odpowiedz