Aktywne Wpisy

GangKobry +29
Niema chyba drugiej grupy tak ruchanej na kasę jak ajfoniarze, a najlepsze, że ci myślą, że mają produkt premium.
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º

źródło: temp_file2208918417958997656
Pobierz
Pilarz +101
#demografia wiecie ile dzieci urodziło sie w gminie liczącej 6279 mieszkańców w 2024 roku? Podpowiem tylko, że Polska B.
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przecież jest increase 30 procent Gerald dmg
źródło: temp_file753966335254418114
PobierzNie mam zielonego pojęcia po co chciałbyś annointować "Immaterial" na amulecie - ja tego nawet nie biorę mając taką możliwość xD
źródło: cast on crit
PobierzLA dmg 41k czyli o 22k mniej
Evasion 55% czyli 3% wiecej
live to samo
energy shield dwa razy wieksze bo 3124
Ja przy moim gearze mam 65k na LA (z lightning Rodem na Amulecie) i +120% rarity więc więcej damage na serio nie jest potrzebne.
źródło: Amu
PobierzLA dmg 65,
Life 1.7
ES 1.7
Evasion 60
wiec juz jest lepiej troche , od tego momentu juz dalej bede pracowal nad usprawnieniem ES, Evasion i Live , dmg tylko bede staral
Rarity sprawdzasz pod Advanced na samym dole pod dmg skilli.
źródło: itemy
Pobierzźródło: POE2
Pobierzźródło: Atziri Disdain
Pobierzevasionz 61 do 53
LA dmg o 1.5k mniejszy
Life o 100 mniejszy
co prawda ES jest wiekszy o okolo 200 ale nie wydaje mi sie ze to wystarczy, do tego jeszcze resy mam na helmie
ale to dzieki temu ze wykorzystuje passive 'Subterfuge Mask' zobacz co on robi i spojrz na
źródło: helm
Pobierzźródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
ja mam duza ochote na zmiane na wizzarda
najwiekszy problem mam z wiedzmami ktore mnie potrafia albo zamrozic albo nie wiem co one robia, co na to polecasz ? moze jakas pasywke ?
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz