Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +59
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie

źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz
Chciałbym jeszcze poprawić to i owo, ale nie chce mi się już nad tym ślęczeć. I tak miał to być tylko szybki eksperyment z nowym dodatkiem, a przerodziło się to tradycyjnie w kilkumiesięczną grzebaninę ;P
Dajcie znać, co myślicie!
#napstworzy - tag do obserwacji/ czarnolistowania
#blender #tworczoscwlasna #rysujzwykopem #grafika
źródło: wondmill_C_prev4_50p
PobierzChyba, że aż tak się pieseła boją. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kilka miesięcy robienia obrazka?
Poważnie pytam.
źródło: mr-bean-rowan-atkinson
Pobierz@smiech2 eeech, jakbym miał dodać wszystko co sobie planowałem, to nie starczyłoby roku...
Ale pomysł dobry - wykorzystam w jakiejś przyszłej robocie ;-)
Sam blendzę, ale mój poziom to bez porównania. Brawo!
@xgalx Porąbane, wiem. Też się ciągle zastanawiam czemu mi to tyle zajmuje. No ale ogarnianie nowego narzędzia, modelowanie wszystkiego, zabawy szejderowymi nodami, teksturowanie, kadrowanie, próby oraz błędy, robienie czegoś od nowa i chuu wie co jeszcze - trochę to jednak zajmuje.
Jakbym mógł siedzieć nad tym
@Arseri Pewno, że możesz ;-)
Byłaby szansa na wersję 16:9 (najlepiej 2560x1440) żeby na tapetę ustawić? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jedyne co ja bym dodał to jakieś tajemnicze światło w którymś oknie no ale ja to ja ;)