Wpis z mikrobloga

@Pracuje_zdalnie_chyba: ja np mam pojęcie i jestem ciekawy warstwy merytorycznej tej książki, bo o ile filmy dla casuali, z faktami dobieranymi pod teze, wychodzą mu spoko, to zastanawiam się jak to wypada w książce
  • Odpowiedz
  • 1
@slkt Ja ci na to nie odpowiem bo zauważyłem, że zawartości w środku jest nie tak dużo a za tę cenę mam już takie dłuższe cegły więc kupiłem książkę o Trockim[]
  • Odpowiedz
@Kagernak w sumie nie wiem czy jest legendą. Ale był redaktorem jednego z większych kanałów o grach (być może to dzięki niemu stał się największym), a teraz prowadzi znakomity kanał historyczny. Co trzeba jeszcze zrobić aby móc się nazywać legendą? I kto nią jest? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
legenda YouTube

@Kagernak: nigdy nie widziałem żadnego jego filmiku i nikt ze znajomych nigdy mi go nie polecał ani o jego filmikach nie pisał ani mówił ( ͡° ͜ʖ ͡°) legenda ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Kagernak: niestety żyjemy w czasach gdzie każdy teraz jest liderem, legendą czy inne podobne określenia, aż te określenia w sumie straciły sens
  • Odpowiedz
@Kagernak chlop przeczytal kilkadziesiat ksiazek i opowiada o ich tresci i jest legenda YT. W sumie to samo robi wiekszosc tworcow na YT np. taki Naukowy Belkot tez prawie slowo w slowo opowiada to co sam przeczytalem w jakiejs ksiazce popularno naukowej. Oni tylko redaguja tresci na potrzeby YT nic wiecej. Nie znaczy ze to zle. Dobrze ze tak robia i przekazuja ciekawe informacje szerszej publice, ale wiele osob uwaza ich
  • Odpowiedz