Czy w twoich #korpo stosuja jakies metody liczenia efektywnosci waszej pracy, np. przez monitoring czasu przed komputerem? Slyszeliscie o czyms takim? Ja mialem rekrutowac sie do Revoluta ale slyszalem od znajomego ze tam maja takie mechanizmy i zrezygnowalem, ale az nie chcialo mi sie w to wierzyc ze serio jakies powazne korpo maja takie rozwiazania.
@twardy-zawodnik: u mnie akurat nie, ale tak są korpo co inwigiluje cię na okragło, zaczynając od blokady każdej możliwej strony na lapku, po kamerki, oraz karty wyjścia z miejsca pracy (biurka) taki typowy #kolchoz
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
Slyszeliscie o czyms takim?
Ja mialem rekrutowac sie do Revoluta ale slyszalem od znajomego ze tam maja takie mechanizmy i zrezygnowalem, ale az nie chcialo mi sie w to wierzyc ze serio jakies powazne korpo maja takie rozwiazania.
#korposwiat