Aktywne Wpisy
micq +157
#biedronka #polska #rolnictwo #patriotyzmgospodarczy
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to

źródło: photo_2025-02-07_18-12-35
Pobierz
zasadzka01 +235
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny

źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
Jestem zyebany.
Mam wszystko o czym marzyłem - żonę, dzieci, dom, dobrą pracę, stabilne zarobki. Czuje się naprawdę spełniony w tym obszarach.
I wiecie o czym marzę? O jednym czy dwóch dniach kawalerskiego życia tylko dla siebie. Pobudki rano bez budzika i bez obowiązków na horyzoncie, pójścia bez spiny czasowej na siłkę, przesiedzenia połowy dnia przy konsoli, pizzy i blancie, wyskonczeniu na szybki rower kiedy chce, przebimbaniu wieczoru robiąc jakieś głupoty i nie mając poczucia straconego czasu.
szkoda, że nie mam teściów na drugim końcu polski. Wysłałbym żonkę z dzieciakami na tydzień :)
#gownowpis #zalesie #zwiazki #rodzina
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Możesz też sam gdzieś wyjechać na kilka dni.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
I też od czasu do czasu robię tak, że idę sobie sama na noc do hotelu. Nie mamy żadnych dziadków do pomocy nigdzie, także tylko taka opcja mi zostaje i bez tego bym chyba umarła jakbym nie mogła pobyć w ciszy, pograć na laptopie, nie słuchać
@fff112: Pozazdrościć. Ja przy domu, żonie i dzieciach mam tyle obowiązków że nie potrafiłbym wygospodarować połowy dnia na pykanie w gierki
Zawsze jest co robić, zawsze coś trzeba załatwić, gdzies pojechać a czasu mało
Ja w sb z rana odwoże i odbioream dziecko z zajęć, potem sprzątanie, zakupy, gotowanie, często ogarnianie jakiś domowych napraw, spędzenie czasu z dziećmi, i nagle robi się 17sta ;)
Mając dzieci i dom oraz jako takie poczucie obowiązku wobec najbliższych trudno jest powiedzieć, że pierydole to i jadę nad wodę zajarać skuna. Tzn. łatwo ale wiem ile jest z--------u w codziennym życiu z dziećmi i nie chcę wszystkiego zwalać na żonę w imię swojej wygody i kaprysów. W moim przypadku pomaga planowanie długodystansowe i
Matematykę pozostawiam tobie
@mirko_anonim: Jakims pantoflem jestes, ze nie umiesz sobie tego zorganizowac?