Aktywne Wpisy
filemon111 +4
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
RudyLemur +2
Przepraszam za drastyczne zdjęcia i że pytam o takie rzeczy w internecie zamiast lekarzy, ale u kilku już byłem i mam wrażenie że oni sami już nie wiedzą jak mi pomóc.
8 września coś mnie ugryzło - nie mam pojęcia co, dodatkowo byłem poza polską, w Paryżu i był to bardzo ciepły dzień, więc nie zdziwiłbym się gdyby było to coś kompletnie nie występującego w Polsce. Na zdjęciach napisałem daty by pokazać
8 września coś mnie ugryzło - nie mam pojęcia co, dodatkowo byłem poza polską, w Paryżu i był to bardzo ciepły dzień, więc nie zdziwiłbym się gdyby było to coś kompletnie nie występującego w Polsce. Na zdjęciach napisałem daty by pokazać
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-18 2143072
Pobierz

NOWY NAOCZNY SYGNALISTA UFO
Randy Anderson to Zielony Beret i amerykański bohater. W marcu 2014 roku został zabrany do podziemnego obiektu w Naval Surface Warfare Center Crane w Indianie, do tajnego, specjalnie zabezpieczonego miejsca o nazwie „Off World Technology”. Pokazano mu kulę unoszącą się nad podestem oraz „rękawicę” emitującą holograficzny tekst przypominający hieroglify. To drugie urządzenie rzekomo zabiło osobę, która próbowała je odzyskać. W nieoficjalnych rozmowach z kontaktami w Marynarce Wojennej dowiedziałem się, że podczas gdy Wright Patterson zajmuje się odwrotną inżynierią najbardziej zaawansowanych technologii odzyskanych przez Siły Powietrzne, Crane robi to samo dla Marynarki Wojennej.
Randy nadal okazjonalnie wykonuje zlecenia w Strefie 51 i widział tam latające trójkątne pojazdy antygrawitacyjne wykorzystujące technologię „elektrograwitacyjną”.
Kwalifikacje Randy’ego są niepodważalne: posiadamy jego formularz DD214 jako dowód służby oraz certyfikat szkolenia w zakresie broni z Crane, co potwierdza jego obecność w tym miejscu. Konsekwencje tego wywiadu są trudne do przecenienia, choć w wielu aspektach (jak sam przyznaje) rodzi on więcej pytań niż odpowiedzi. Jeśli ktoś miał podobne doświadczenia lub może dodać jakiekolwiek informacje na temat tego, co widział Randy, proszę o kontakt ze mną lub @UAPGERB (który przedstawił mi Randy’ego) i jest obecnie najlepszym, rozwijającym się badaczem UFO na świecie. Śledźcie go. W najbliższych miesiącach i latach ujawni niezwykłe informacje.
Na zakończenie chcę powiedzieć, że musiałem osobiście przekonać Randy’ego do udziału w tym wywiadzie — początkowo nie chciał się ujawniać i był niezwykle ostrożny, aby nie zrobić lub nie powiedzieć niczego w celach własnych korzyści. W rzeczywistości w moim monologu była sekcja poświęcona jego misjom i poświęceniu dla kraju na polu walki — poprosił, aby to usunąć. Jeśli napotkamy jakiekolwiek negatywne reakcje wobec tego materiału (a jestem pewien, że tak będzie), powinny być one skierowane wyłącznie do mnie. Pełny odcinek w odpowiedzi poniżej.
https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/1i0tjku/firsthand_uap_whistleblower_randy_anderson_comes/
https://x.com/alchemyamerican/status/1878951513110052929?s=46&t=L9_oxykwCU9yehP1sCYQbA
Kanał YouTube Jessego Michels
https://youtube.com/@jessemichels?si=RuYN90zGnRDXiiX8
Więc nie byle kto .
#uap #ufo #ufonapowaznie
@Usunelem_Konto: :D
@Usunelem_Konto: okazjonalnie wykonuje zlecenia w strefie ( ͡º ͜ʖ͡º) Nic bardziej głupiego nie mógł napisać. Chyba że "przypadkiem odkrył UFO w bazie"
P.S. w zabezpieczonych bazach wojskowych w USA mieszkają całe rodziny, aby nie trzeba było opuszczać bazy przez długi okres. Ale Polak może nie wiedzieć i
Jedyny sposób to ukrycie UFO nawet w tajnych pismach. Ale jak to możliwe, że przy takim poziomie paranoi pojawia się jakiś Randy i mówi: "Byłem tu i tu. Ja tam tylko wchodzilem i zwiedzałem,
@Usunelem_Konto: Randiego zabrali do bazy i mu pokazali bo był bohaterem ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Coś mi tu farmazonem zalatuje. :)