Mirki pytanie do ludzi wpłacających USD na XTB przez walutomat , zrobiłem przed chwilą pierwszy przelew, juz po przelewie zobaczyłem ze walutomat dodaje do tytułu jakies swoje śmieciowe dodatkowe dane Czy nie mieliscie przez to jakich problemów ?
@cojaturobiedokunedzy: Ja nie miałem żadnych problemów, ale przelew dość długo idzie. Teraz przerzuciłem się na Revolut + PayPal i jest w kilka sekund kasa na koncie.
@Wujek_McKwacz: po co w tym zestawie Revolut, nie pamietam juz jak dziala PayPal, ale nie mozna tam poprostu przewlutowac? Jak długo szedł taki przelew, godziny czy bardziej dni ?
@cojaturobiedokunedzy: Podobno przelewy z walutomatu nie posiadają informacji o płatniku. Więc mogą prosić mailowo o wysłanie potwierdzenie tych przelewów
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
Czy nie mieliscie przez to jakich problemów ?
#gielda
Jak długo szedł taki przelew, godziny czy bardziej dni ?
Podobno przelewy z walutomatu nie posiadają informacji o płatniku. Więc mogą prosić mailowo o wysłanie potwierdzenie tych przelewów