Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +14
dopoki na #linux nie bedzie mozna grac we wszystkie mozliwe gry
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj

jmuhha +3
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@hadrian3: Dobrze ze zdajesz sobie z tego sprawe :D
Wychowaj jak swoje
Za jakieś niespełna dwa lata minie tylko trochę :D
Tradycyjnie, wychowaj jak swoje :)
@korona_swirus no co ty różowepaski mają łatwiej przecież
Ja też na świeżo (2 tygodnie), dlatego jest 1:30, a ja nie śpię, następna pobudka 4:30 ( ͡º ͜ʖ͡º)
@czterypalcewnatalce: Poza tym jest większa szansa, że zostaną kimś, a nie skończą najpierw na kręceniu dupą na OF, a później pracą na kasie (choć tym rocznikom bardziej grozi bezrobocie). Chłopak również gorzej rokuje pod kątem przyprowadzenia na kolację wigilijną mokebe. Jeśli robić dziecko w dzisiejszych czasach, to tylko syna.
@korona_swirus: A i tak nie upilnujesz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)