Aktywne Wpisy

tonamini +88
Halo #krakow szukamy kolegi który nie do końca potrafi uszanować czyjąś własność. Za wszelkie informacje o tej osobie z chęcią się odwdzięczymy
#motoryzacja
#motoryzacja

źródło: Screenshot 2025-03-02 at 16.57.03
Pobierz
mickpl +341
Zobaczycie, że w czerwcu ujrzymy pierwszy projekt podatku katastralnego i to nagłe poruszenie nie wzięło się teraz znikąd.
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Pamiętam jak byłem dzieckiem.
I się dziwiłem, że dorośli wpier.dalają te wszystkie smalce, ogórki kiszone, cebulę podsmażaną albo bigos...
Teraz jestem dorosły i już się nie dziwię - te rzeczy to jest kur.wa szczyt kulinarny. I nic nie ma dalej.
Człowiek jest dzieciakiem, żre te wszystkie chipsy i snickersy.
Potem dorasta i zaczyna żreć jakieś tam pizze i kebaby.
Potem zaczyna zarabiać i wydziwia z jakimiś tam suszi i innymi ramenami.
Podnieca się jakimiś Gesslerami albo Paskalami.
Żeby na końcu się opamiętać i zrozumieć, że nie ma nic lepszego niż świeży chlebuś ze świeżym smalczykiem ze skwareczkami, posypany solą, z pomidorkiem, ogórasem kiszonym albo konserwowym i skrojonym czosnkiem i jajeczkiem. I do tego jakiś bigosik wjeżdża. I cieplutki barszczyk na popitkę z dużą ilością pieprzu i kwaskowatości.
Przepraszam mamo.
Przepraszam tato.
Dopiero teraz to zrozumiałem.
@beer_man @MirasPdk @wio123
źródło: temp_file3387497628691768950
Pobierzźródło: smalec1
Pobierzhttps://www.masarniazawistowski.pl/p/slonina-po-gruzinsku/
Nie moge zatem powiedziec, zeby u mnie zaszla jakas ewolucja, bo chyba od zawsze lubilem takie rzeczy jesc.
Jednak jak kiedys kolezanke w liceum zaprosilem na kartacze to tak jej to na poczatku srednio pasowalo, ale jak sprobowala to az sie oczy zaswiecily