Wpis z mikrobloga

#metal #heavymetal #groovemetal #judaspriest
#cultowe (1463/1000)

Fight - Into the Pit z płyty pt. War of Words (1993)

Ostatnio mało czasu na wszystko to i tag mi się zaniedbał. No nic, może ktoś zostawi plusika późną porą.

Trudne mi się dziś wylosowało - Fight, czyli w kwestii muzycznej Judas Priest na groovemetalowych sterydach, a w kwestii wokalnej, no to Halford. Czyli albo ktoś kocha, albo nienawidzi, albo uważa za przerysowaną groteskę ¯\(ツ)/¯

------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe
cultofluna - #metal #heavymetal #groovemetal #judaspriest
#cultowe (1463/1000)

Fight...
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cult_of_luna: Kurde ze 2 lata temu czytałem autobiografię Halforda i właśnie mi przypomniałeś że miałem obczaić ten projekt Fight i tego nie zrobiłem XD

Nawet brzmi spoko, kojarzy mi się trochę z ostatnim albumem Exciter.

W sumie to jakby mnie ktoś wkręcił że to jakiś mało znany kawałek Priestów z lat 2000' to może nawet bym uwierzył XD
  • Odpowiedz