Aktywne Wpisy

Sharlathan +336
Chuop se zrobił prawilną polską pizze jak za PRLu ale nikt mu nie dał plusa bo jest ze wsi (╥﹏╥)
#gotujzwykopem #pizza
#gotujzwykopem #pizza

źródło: 20250201_211856
Pobierz
tesknilam_ +22
Uważam, że osoby które podporządkowują swoje życie pod zwierzęta, albo traktują je lepiej od ludzi, mają problem, z którym należy pójść do specjalisty. W tym sensie, że jednak w hierarchii człowiek stoi wyżej. Nie mówię tutaj, że zwierzętom nie należy się szacunek i dobre traktowanie, ale niektórzy prędzej uśpiliby człowieka niż agresywnego psa. #niepopularnaopinia #zwierzeta #psy #psiarze

źródło: OIP
Pobierz
#cultowe (1463/1000)
Fight - Into the Pit z płyty pt. War of Words (1993)
Ostatnio mało czasu na wszystko to i tag mi się zaniedbał. No nic, może ktoś zostawi plusika późną porą.
Trudne mi się dziś wylosowało - Fight, czyli w kwestii muzycznej Judas Priest na groovemetalowych sterydach, a w kwestii wokalnej, no to Halford. Czyli albo ktoś kocha, albo nienawidzi, albo uważa za przerysowaną groteskę ¯\(ツ)/¯
------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe
Nawet brzmi spoko, kojarzy mi się trochę z ostatnim albumem Exciter.
W sumie to jakby mnie ktoś wkręcił że to jakiś mało znany kawałek Priestów z lat 2000' to może nawet bym uwierzył XD