Wpis z mikrobloga

@jonasz787: Fajne nawet. Moim zdaniem za mało mięsa w gitarze. Ogólnie dobre. Jeszcze jak byś dodał trochę więcej emocji w wokal jak Jonathan Davies (bo masz do niego podobny głos) to by było jeszcze lepiej.
  • Odpowiedz
  • 0
@kidi1: Dzięki! Strasznie ciężko było mi zmiksować mój wokal, bo ma sporo kłujących rejestrów, ale jakoś udało mi się wygładzić. Co do mięsa w gitarze to jak sobie kręciłem brzmienie to brzmiało potężnie a w miksie faktycznie trochę straciło, ale i tak jak na telecastera jest spoko :D
  • Odpowiedz
@jonasz787:
szczerze instrumentalnie na prawdę świetnie, wokal chyba miejscami troszeczkę nierówno, ale ogólnie fajna produkcja, może stwórz jakiś kawałek, do którego teksty weźmiesz z Księgi Psalmów? są np. psalmy złorzeczące, które chyba dobrze by pasowało do nu-metalu :-)

twórz więcej!
  • Odpowiedz
  • 1
@zyje_zyciem: Dziękuję! Też mi się wydawało że miejscami nie trafiam zbyt precyzyjnie w dźwięki, ale po tysięcznym odsłuchaniu podczas miksowania już straciłem umiejętność osądu i raz było dziwnie, a przy kolejnym odsłuchu już ok :D Psalmy to dobra inspiracja! To taka pierwsza produkcja, żeby trochę wymacać grunt i przypomnieć sobie jak się gra i śpiewa XD Postaram się o to, żeby kolejne były lepsze.
  • Odpowiedz