Wpis z mikrobloga

@moj_wykopowy_login: Nie chce mi sie googlac co tam zandberg ma za wyksztalcenie. Notabene papierek jest guano wart. mamy przyklad doktora nauk prawnych co lamie konstytucje i jego promotor sie za niego wstydzi.

No ale fakt faktem ze memcena to sie kojarzy glownie z YT. ja go ogladalem zanim zostal politykiem. Wtedy jeszcze w miare sensownie gadal. No i mu przeszlo :DD
  • Odpowiedz
ja tylko twierdzę, że nasz naczelny komunista tak naprawdę nie różni się niczym od slabka

@moj_wykopowy_login: Czy ja wiem? Z tego co kojarze to on raczej zawsze mowil to samo.

Slawus szedl wywracac stolik - cos sie pozmienialo? Bo z tego co widze to stolik dalej stoi a on sie wygodnie przy nim rozsiadl :D

Tu widze roznice. Pomimo ze lewactwo to totalnie nie moja bajka to wiecej szacunku ma
  • Odpowiedz
@moj_wykopowy_login: Wlasnie na tym polega roznica ze zandberg jest bardzo ideowy. Te jego idee sa szkodliwe no ale ma je dosc stale. natomiast slawus to niby ma idee tylko ze ustawia sie jak wiatr zawieje. Swoja droga te jego idee tez sa szkodliwe :)
  • Odpowiedz
@moj_wykopowy_login: PiS doszedł do władzy, bo zdobył największą liczbę głosów. Dokładnie 51,09% wszystkich głosów. Tak działa demokracja. Równie dobrze można winić D'Hondta czy arbitralnie ustawione 5 i 8% progi wyborcze. Jakby ludzie chcieli zagłosować na PO po 8 latach władzy, to by zagłosowali na PO. Jakby chcieli głosować na Lewicę, to by głosowali na Lewicę. SLD mogło iść samodzielnie bez przystawek, to by zrobili 5%. Dalej obrzydzaj ludziom demokrację, żeby
  • Odpowiedz
@Kosedek: nie prawda. Zdobył 37% u to przełożyło się na 51%.
Zresztą głosowała na PiS głównie polska wschodnia.
Dlaczego pół Polski ma być zakładnikiem drugiej nawet nie połowy?

@gorzki99 memcem kiedyś gadał dobrze. Ideały udawal słuszne. Niestety je wypaczyl i pokazał że jest tak samo wiarygodny jak pis
  • Odpowiedz
memcem kiedyś gadał dobrze. Ideały udawal słuszne. Niestety je wypaczyl i pokazał że jest tak samo wiarygodny jak pis

@moj_wykopowy_login: No i nic dodac i nic ujac. Dokladnie o tym mowilem. Poszedl wywracac stolik a sie przy nim rozsiadl i zaczyna zajadac deser. To go skresla.
  • Odpowiedz
jakieś materiały na temat wspierania kremla przez memcena? serjo pytam

@Foxbat: brak takowych, za to nie brakuje dowodów np w warszawskim ratuszu xD
  • Odpowiedz