Wpis z mikrobloga

Ma ktoś pomysł gdzie szukać w miarę taniego noclegu w Barcelonie na Maj? 9-13 Maj. Ceny na bookingu czy airbnb to trochę kosmos, ale chyba jak tam ciężko coś znaleźć to chyba wszędzie tak jest? Mam na myśli, że dosłownie wszystko co w miarę sensowne to zaczyna się od kwot typu 800ziko za noc na dwójkę, gdzie jeszcze rok temu czy dwa serio szło na bookingu faje upolować
#barcelona #podrozujzwykopem #taniepodrozowanie #podroze
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@lolpolkalol: raczej rozważałem tylko Barcelonę, (i bardziej centro), bo chcieliśmy się trochę w nocy powłóczyć z unikaniem korzystania z metra. Udało się coś fajnego na Gracia ale imho 140euro na dwójkę to dalej sporo (bieda student here), taki Rzym czy Lizbona mi super taniej wychodziły za noc
  • Odpowiedz
@agsbajahs hm, no to tylko szukać ( polecam bezpośrednio w wyszukiwarce Google bo agoda/kayak/booking mogą mieć rozne umowy z roznymi miejscami a potem i tak bezposrednio sprawdzac z hotelem). Z Airbnb jest klops bo miasto przestalo odnawiac licencje a sasiedzi lubia p----------c jak ktoś wynajmuje nielegalnie. Możecie jeszcze sprawdzic na grupach fb - może ktoś wyjezdza na weekend w tym terminie i może Wam podnajac swoje miejsce - tam tez jest
  • Odpowiedz