Wpis z mikrobloga

A ja mam teorie ze "Rodzice" gnika ktorzy ogarniaja pogrzeb (Kobra ma akat trening APM-u na simsach + Fortnite + skrecanie szlugow) doskonale wiedzieli ze "Fani" beda chcieli sie dowiedziec, wiec pewnie klecha dostal wytyczne ze albo ma wciskac jakies fejk info albo ze takie telefony beda przedzej czy pozniej - z drugiej strony faktycznie jakby gnik mial jakis "Znajomych" ktorzy by chcieli go jeszcze odprowadzic na ostatnia droge, to slabo. Juz w piatek slyszac ze to niby 11:30 mialem takie - WOT, przeciez zwykle takie sie odbywaja popoludniu, no ale pomyslalem ze specjalnie zeby ewentualni "fanowie" nie mogli na nim byc bo godzina jest z d--y.

A druga teoria jest akat taka ze gnik juz dawno zostal sproszkowany (Akat nie w swoim piecu bo jest zepsuty przez niego samego xD) i lezy gdzies w zimnym pokoju w sloiku po pulpetach albo pojeminku na sos z grubego benka jak kober gra xD

#bonzo #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy #patostreamy
Skatedog - A ja mam teorie ze "Rodzice" gnika ktorzy ogarniaja pogrzeb (Kobra ma akat...

źródło: 977560a8420d50893b8bc4d0342d7ebf

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Skatedog: A może po prostu był już takim kiepskim przedstawicielem internetu że ludziom o kant d--y taki temat jak bonzo, gdyby miał prawdziwą fan bazę to by się znaleźli tacy którzy by się dowiedzieli co i jak.
Zejdźmy na ziemię, typa na lajtach miał po 15 widzów a na filmikach licznik po 400.
  • Odpowiedz
  • 0
@zombine: To jest oczywiste akurat, bo gnik nie mial "Fanow" tylko bardziej "Obserwatorow", po prostu wychodze z teoria jak wiekszosc tutaj bo jest to po prostu ciekawe i tyle. To nie tak ze nie bede przez to spac w nocy czy cos xD
  • Odpowiedz
@Skatedog: Kiedyś pod jednym z wysrywów Sowy na tiktoku ktoś napisał że ten zgon melina to ściema. Sowa odpowiedział filmem pod którym ktoś napisał że: to prawda,Tiger nie żyje,pisanie takich komentarz jest nie na miejscu a melin pochowany jest na (i tu nie doczytałem do końca) widzewie? Był dalszy ciąg komentarza ale olałem to..... po paru minutach dostałem przebłysku, może naprawdę ktoś wysprzęglił się z miejsca pochówku uszatego bakłażana. Wróciłem
  • Odpowiedz