Aktywne Wpisy

CrispySabcia +2
#slubodpierwszegowejrzenia
Mam wrażenie, że większość osób uwzięła się a kołcza tylko dlatego, że jest kołczem xD A na razie z tych wszystkich trzech przejawia najwięcej inicjatywy i na razie jeszcze nie widziałam, by zrobił coś strasznego. Nawet jeżeli przeczytał to wszystko w poradniku to nie jedna chciałaby być tak dobrze traktowana. Zajebiście siestara, a już jest ten najgorszy. Wydaje mi się, że nie może aż tak fest grać w programie,
Mam wrażenie, że większość osób uwzięła się a kołcza tylko dlatego, że jest kołczem xD A na razie z tych wszystkich trzech przejawia najwięcej inicjatywy i na razie jeszcze nie widziałam, by zrobił coś strasznego. Nawet jeżeli przeczytał to wszystko w poradniku to nie jedna chciałaby być tak dobrze traktowana. Zajebiście siestara, a już jest ten najgorszy. Wydaje mi się, że nie może aż tak fest grać w programie,

Graner +11

#akwarystyka
źródło: 1000001936
PobierzJa wrocilem po 20.
Na razie 100l morska i mikrus 20l tropikalny. Jak zrobie regal, to bedzie wiecej, na razie ograniczam sie do jednego nowego akwa na pol roku ;)
Pamiętam wtedy jeszcze wiedzę tylko z książek można było czerpać, nie było internetu.
@Aldehyd_Glutarowy: Znaczy się, nawrót choroby. Myślisz już o drugim baniaku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@emissary trochę tego jest, zawsze mam problem, że chce dużo gatunków i za dużo wsadzam, co będzie rosło, to zostanie jak nie to wymienię, najlepsze co tu mam to ludwigia meta, mattogrosense gold, no trochę rzadkich
@wykopekzprawdziwegozdarzenia dostałem ultimatum albo likwiduje akwaria albo... Ehh nie chce mi się o tym rozmawiać,
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: IMG_3619
Pobierz